BIST 9.888
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,74

AK Parti-MHP ittifakında baraj sürprizi detaylar ortaya çıktı

AK Parti MHP arasında çalışmaları devam eden ve üzerine anlaşılan seçim ittifakının detayları ortaya çıktı. Buna göre, seçim barajı değişmeyecek. İttifak yapan partiler, oy pusulasında kendi amblemleri ile yer alacak. Ayrıca, bu amblemlerin üzerine ittifak yaptıklarını gösterir ayrı bir amblem daha bulunacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
halk

oyle sacma sapan bir sey olmaz kendisi lerini kurtarmak icin kendilerini sectirmek icin bir sekilden sekile giriyorlar gercekten resmen dalga geciyorlar

EFE

MHP NİN RUHUNA EL FATİHA ÇALIŞMALARI.BAŞARACAKLAR 2019 A AZ KALDI...

Misafir

zoruna mı gitti?Nassi ama?

Misafir

helal be kardeş yaz..Senin gibi yiğitlere ihtiyaç var..

İYİ ki varız

"Şu fotoğrafta sağdan ikinci sıradaki zât; MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın değil mi? Hani şu "Papa ayinlerinde günah çıkarmaya devam etmelidir. Zira kendisinin günahı ziyadesiyle birikmiş ve fiyaskoları artmıştır" diyen Devlet Bahçeli’nin en has adamı! Sanırım benzettim.."

Nasıl ama

Baraj yüzde 25 olsun, YSK zaten tamam. Doğu ve Güneydoğu da kayyum milletvekilleri atansın. MHP AKP'ye katılmış zaten. Böylece girilecek seçimde tam istenilen demokratik, AKP-MHP'lilerden Oluşan sorunsuz, milli-yerli bir meclis ortaya çıkar.

İYİ ki varız

Bugün, “Gerekirse ben de bir Bozkurt gibi en önde Afrin'e giderim. Taşıdığım canı veririm" diyen Devlet Bahçeli; Neden Semih Yalçın’ı Papa’nın yanına göndermiş de Afrin’e göndermemiş"

Harbi ÜLKÜCÜLER

"Şu fotoğrafta sağdan ikinci sıradaki zât; MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın değil mi? Hani şu "Papa ayinlerinde günah çıkarmaya devam etmelidir. Zira kendisinin günahı ziyadesiyle birikmiş ve fiyaskoları artmıştır" diyen Devlet Bahçeli’nin en has adamı! Sanırım benzettim.."

Harbi ÜLKÜCÜLER

- "Orda Mhp Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ı çözemedik. Acaba Papa ile Türk Milliyetçiliği konusunu konuşmaya ve Mhp'nin son durumunu değerlendirmeye mi gitti?"

hakan

güzel bir sistem destekliyorum. cumhurbaşkanlı seçiminde kim kimi destekliyor açıkça ortaya konmalı. gizli ittifaklar yapıp sonra beraber iyi salladık diye başarı paylaşmak, aslan chp aslan hdp diye ortaya çıkmak, ikinci turda bakarız gibi sinsi söylemler geliştirmek, kimin kimi desteklediği belli olmadan karanlık ilişkiler geliştirmek artık yok yok yok! bıktık sinsi içten pazarlıklı karanlık siyasetten. herşey açık ve şeffaf olmalı. ittifak kuran mertçe ortaya çıkmalı

Misafir

Ben tam tersini düşünüyorum.Böyle bir dönemde devlet bahçelinin yaptığı tam milliyetçiliktir.Kendisini tebrik ediyoruz.İnşaallah desteğimiz onlarla..Yıllardır bu iki partinin elele vermesinini bekliyorduk.Göreceksiniz inş.oyları senin umduğundan çok olacaktır.Saygılar..

MİSAFİR

BU VATAN NAMUS İSLAM TOPRAK BAYRAK SEVDASIDIR MAL KAFALARIN AKLI ERMEZ .DEĞİL KOLTUK CANLARINI ORTAYA KOYMUŞ BU İKİ KAHRAMAN EVLADINA DİL UZATANLAR İNSANLIĞINI GÖZDEN GEÇİRMELİ

Harbi ÜLKÜCÜLER

- "Bugün, “Gerekirse ben de bir Bozkurt gibi en önde Afrin'e giderim. Taşıdığım canı veririm" diyen Devlet Bahçeli; Neden Semih Yalçın’ı Papa’nın yanına göndermiş de Afrin’e göndermemiş

aslı

ERDOĞAN BAHÇELİYE BAHÇELİ ERDOĞANA MUHTAÇ. YAPTIKLARI ŞEY VATAN İÇİN MEMLEKET İÇİN DEĞİL KOLUKLARINI KORUMAK İÇİN. KOLTUK UĞRUNA DAVALARINDA İDOLOJİLERİNDEN VAZ GEÇENLERİN KIYMETİ HARBİYESİ OLAMAZ.BİRBİRLERİNE AĞIZA ALINAMAYVAK KÜFÜRLERİ SAVURANLARIN KOLTUK İÇİN EL ELE TUTUŞMALARI UTANÇ VERİCİ. AKP NİN İDOLOJİSİ MHP İDOLOJİSİNE TESLİM OLMUŞTUR. ASLINDA AKAP MHP LİLEŞMİŞ BAHÇELİYE TESLİM OLMUŞTUR. ANCAK 2019 SEÇİMLERİNDNE SONRA KESİNLİKLE AKP KENDİ İDOLOJİSİNE DÖNECEK MHP YE TEKEMEYİ VURACAKTIR. TUĞRUL GİBİ BAHÇELİDE KAPI DIŞARI EDİLECEKTİR. ANCAK İKİSDE BUNU BİLMESİNE RAĞMEN MEMNUNLAR ÇÜNKÜ TEK DERTELRİ KOLTUKLARIN I KORUMAK.

MİSAFİR

MESLEK BİRLİKLERİ DEDİĞİNİZ EMPERYALİST EĞİTİM GÖRMÜŞ SİYONİST ATAİST DİNSİZ OLMUŞ ÇOĞU VATAN MİLLET DÜŞMANI SATILMIŞ HAİN TERÖRİST.BU ODALAR ACİLEN KAPATILMALI .O BAŞINDAKİ DEVLETE HAVLAYAN KAPATAMAZSINIZ DİYENLERİDE İÇERİ TIKIN ÇIKARTMAYIN KARDEŞİMM 24 SAATTE ZIRT DIŞARDA BU ÜLKENİN GÜVENLİK SORUNUDUR BU NASIL HU-GUG

mergen

son gelişmelerden sonra milliyetçilerin baraj sorunu olmayacagı belli gibi.

MİSAFİR

BARAJI YÜZDE 10 DA TUTUN ,VE TÜM TERÖRİSTLERİ PARLEMENTODAN ÇIKARIN BE KARDEŞİM BÖYLE MECLİSMİ OLUR KENDİ DÜŞMANINI MAAŞ VERİP MECLİSİNDE HAVLATIYOR YAZIK GÜNAH.BIRAKIN BU DEMOKRASİFİKİR HÜRİYETİ DALAVERELERİNİ BATI OYUNU ÜLKEMİZİN İÇİNDE KURMUŞ ZATEN BÜTÜN HAİNLER FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ DEMOKRASİ İNSAN HAKLARI YOK BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ ADI ALTINDA BU ÜLKEYE İHANET EDİYORLAR BİRDE ODALAR VAR TABİ SATILMIŞ HAİN DOLU .AMA KANUNA UYDURMUŞLAR İÇİMİZDE HEM BİZE DÜŞMANLIK YAPIYORLAR HEM ÜLKENİN KAYMAĞINI ZIKKIMLANIYORLAR

ALFA

BEN BİR MİLLİYETÇİ VE ÜLKÜCÜ OLARAK 45 YIL BU DAVAYA KARINCA KADARINCA HİZMET ETTİM ! TÜRKLÜGÜ TANIMAYAN ! TÜRKÜM DİYEMEYEN! TÜRKÜ IRKÇILIK SAYIP TC BAŞOLMAYA KALKAN BİRİNE DESDEK VERMEYİ KABUL ETMİYORUM !

Misafir

_____________Meslek birliklerinin basinda kullanilan "TURK ve TURKIYE" isimleri kaldirilir!!!!!Bu duruma ne diyorsunuz???Hic bir sey mi demiyorsunuz?

fikret boduroğlu

seçim barajı ,seçmenin vermediği vekili almaktır,diğer bir ifadeyle vekil çalmaktır.nitelikli dolandırıcılıktır.baraj olmamalı.baraj istikrar getirmez.

  • 1