BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62

AK Parti MHP ittifakı tamam dikkat çeken noter detayı

AK Parti-MHP ittifakı tamam. Ayrıntıları gazeteci yazar Muharrem Sarıkaya yazdı. Buna göre her siyasi parti kendi kimliğiyle girecek. Yüzde 10 seçim barajı korunacak. Cumhurbaşkanı adayı olmak için gerekli 100 bin imza noter yerine seçim kurulu tarafından toplanacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Cemil

AKP Bahçeli ittifakı gerçekten olursa Reis sana oy yok böyle bil...

Misafir

Bohcaliya oy yok nokta

Genç Atsizcilar

Ulkuculer olarak Bahçeli ajanina oy verirsek bize lânet olsun hele hele tek amaci ve görevi MHPyi yoketmek olan Bahceliye oy verirsek Kanımız kurusun biz Bahçelinin baştan beri akpye çalıştığı bunu ülkücüler görmesin diye akpyle danışıklı dövüş oynadığı gerçeğini biliyoruz ülkücülerin %80 Bahçelinin MHPyi etkisizlestirip yoketmeye çalıştığını düşünüyor ve Bahceliye net tavir almaya başladılar bunu Refarandumda gösterdiler 10 ulkucuden 7 ila 8i hayır oyu verdiğini Bahçelinin MHP tabaninda karşılığının çok az olduğunu gösteriyor ey bahçeli seni MHPye sizdirip MHPye başkan yapan güç kimdir yüreğin varsa bu gerçeği açıkla

fikret boduroğlu

bu modelin amacı,mhp yi baraj altında kalmaktan ve meclise girememekten kurtarma,erdoğanın cumhurbaşkanlığını 1.turda gerçekleştirme,mecliste birlikte haraket ederek ,cumhurbaşkanı olacak erdoğan'ın elini rahatlatma(istediği yASALARI ÇIKARMAK,İSTEMEDİĞİ YASALARI ÇIKARMAMAK,KARARNAMELERLE ÜLKEYİ YÖNETMESİNİ SAĞLAKTIR).BU DÜZENLEME ÜLKEYE İSTİKRAR GETİRİRMİ DERSENİZ, GETİRMEZ,KEYFİ YÖNETİM İLE İSTİKRARSIZLIĞI DAHA DA ARTIRIR.parti yönetimlerinin yaptığı ittifaklar beni bağlamaz,seçmenleri de bağlayacağını sanmıyorum.bu model milli de değildir,yerli de değildir.siyasi rant modelidir.istedikleri modeli kursunlar,akp İKTİDAR DÖNEMİ SORGULANMAKTAN, ERDOĞAN DAHİL SORUMLU GÖRÜLENLER YARGILANMAKTAN KURTULAMAYACAKT.

Misafir

Tabii ileride kurulacak bir hükumette Sayın BAHÇELİ ve MHP den bir tek kişi bile görev almayacak...Sayın BAHÇELİ bu ittifakı yalnızca "vatanın birliği ve bekası için" yaptığını deklere etmişti 80 milyonun önünde!

  • 1