BIST 10.193
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.401,31

Ahmet Hakan'dan liderlere referandum karnesi

Referaduma sayılı günler kaldı. Türkiye'nin anayada değişikliği için sandığa gidecek. Liderler ise mitinglere devam ediyor. Ekranlar aracılığı ile de yeni sistemi anlatan liderlerin performanslarını Ahmet Hakan değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
kimsesiz

sayın hakan devletin topu tüfeği ve her türlü imkanı ile evetler hayıra karşı hala bıçaksırtı ise evren gibi % 92 düzeyinde değilse evet için çalışanlar başarısız demektir.vesselam

Misafir

a.hakan ın karnesi matah birşey mi ki,liderlere karne notu verebiliyor?kendisinin gazetecilik karnesi totoya dönmüş.10 üzerinden hep 0,1,2.hiç 3 bile yok.

Misafir

nereye giderse nerede miting yaparsa yapsın başkanlık sistemi maddeleri hakkında konuşan yok. konuştukları tek eyyy cehape eyy pekaka başka birşey yok. birde hayır diyeni hain ilan ederler bunların nesine evet diyeceğiz biz

asla

Kürt çocuklarının kendilerine dayatılan şartlardan dolayı eğitim yaşamında başarısız olmalarını eleştirmek ne kadar akıl dışı ise Kürt siyasetçilerin de referandum performansını eleştirmek o kadar akıl dışıdır. Ama yine de söyleyeyim bu şartlara rağmen nasıl Kürt çocukları bütün zincirlerini kırıp bir yerlere gelebildiyse Kürt siyasetçiler de bütün zincirlerinden kurtulup siyasette söz hakkı sahibi olacaklar. Tutuklu olanlar meclise geri dönecek, belediyeler ilk demokratik seçimde yine Kürt yöneticilere bırakılmak zorunda kalacak. Ha biz tiranlık rejimini getireceğiz diyorsanız şuan için yapacak bir şey yok. Ama biz gelecekte bir gün eninde sonunda zincirlerimizden kurtulacağız, siz ise boynunuza kendi kendinize geçirdiğiniz vebal tasmasından asla kurtulamayacaksınız.

mevhibe inal

Atkısıyla, saçıyla! Çok Amerikan oldunuz ayol! Ortada Anayasa yorumu, ideoloji, fikirden çok şekil, görüntü! Bu mudur binlerce yıllık köklü tarihimizin, kültürümüzün, örf-adetlerimizin geldiği nokta. Kapitalizmin sömürdüğü, Avrupa'da dikiş tutturamayanların kurduğu 200 yıllık ülke mi örnek alındı?

  • 1