BIST 9.902
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,05

Ağrı'da seçimi BDP mi AK Parti mi kazandı?

Seçim sonuçlarına göre AK Parti ile BDP arasında soluk soluğa bir yarışın yaşandığı Ağrı'da kimin kazandığı belli oldu?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
mahmut demirkollu

ağrılılar bdp yi seçmekle hata yaptılar.Ağrılılar vatan sever ,bayraksever,milletsever,bilinirdi.şimdi apo sever, terör sever, vatan sevmez mi,llet sevmez kandilciolduklarrı anlaşıldı.ağrıya yazık oldu.Bundan böyle ağrı büyük bir koy olacak,apocular dolacak..WC lik apo bayrakları asılacak,,ağrılılar pişman olacak.Kazananlarda kazandıranlarda vebal altındadır..Seviye son derece düştü..ağrılılar destek göremez,dağa kaldırılır vede....

HÜSEYİN ÖZBAY

SIIRI SAKIK BEYE BAŞARILARIMI İLETİR SAYGILAR SUNARIM HASKÖY HALKI ADINA HÜSEYİN ÖZBAY

baran

Kardeşim Kürtler bin yıldır derin uykudaydı Kürtleri uyandıran Türk milliyetçiliği oldu

adem ademoğlu

yav arkadaş , Ağrıda kaybeden yanlış seçim yapan başabakan Recep Tayyip Erdoğan oldu, sen Hasan aslanı aday yaparsan olacağı bu,adamlar en ağız toplarını ağrıya yolluyor sen mılletin sevmediği hasan hocayı aday gösterdin bdp ye kazandıran 100/50 sakık 100/50 hasan aslandır.bu kadar.

turk

yav kemal emmi bu millet seni istemiyo ne ayaksin sen yaa cimdikleyin sunu uyandirin sokta bu hala olaylari idrak edemiyo vah vahhhh...)

kerim

herkezin bildiği gibi 12 eylül öncesinde bu ülkenin gençlerini sağcı solcu diye bir birin kırdıranlar bu gün kol,kola olmuşlar kimin için! ne için! bunu en iyi Kürtler biliyor hikaye anlatma efendi.

ramsey

fethiye'de,muğla'da,aksaray'da,giresun'da ve birçok batı ilinde bdp ve hdp lileri linç etmeye çalışanlar hangi insanlık dışı oluşuma üye? yeter artık,kürtlerin her türlü kazanımına *** müdahale etmeyin.

ece aslan

özer östürk sana söylüyorum ben bir rte hayranıyım ama allahta var ben hasan arslanı sevmiyorum bence hiçbir akpli sevmiyor sırf rte iin oy veriyorlardı inşallah hasan arslan istifa erderde rte yeni bir başkan gönderir ama sırrı sakık burada iyi şeyler yaparsa onuda sever halka ama ben hiç zaanetmiyom ki sırrı burada iyi bişeyler yapsın rteye yolsuz dediler yalancı dediler ama gördünüzmü yinede pes etmedi ve türkiyenin yarısından çoğunu aldı

Özer Öztürk

herkezin bildiği gibi, pkk nın siyasi kolu olan bdpnin, bu kadar güçlenmiş olması akp nin ve destekçilerinin eseridir(şu geçtiğimiz 10 yıla bakın azçok hatırlayın belli olur, hatırlarsınız). "gördünüzmü ya hiç şehit haberi gelmiyor bakın silahlar sustu, analar ağlamıyor" v.s. vs. diyen akp zihniyeti ve destekçileri, bunun hesabımı Allah şahittir, öbür dünyada verecekler. Kur'an da da geçen bu zaten bilirsiniz, en büyük günahlardan birisi vatan hainliğidir ve destekçileri de hain dirler.Siz şahsi menfaatleriniz hesabına devam edin bakalım, bakalım bunun günahı nasıl çıkacak sizden, yada çoluk çocuğunuzdan.

çölemerik43

özgür iradeyle

muzcu

gördükki birader burası aslında muz cumhuriyetiymiş...

YAŞASIN DEMOKRATİK TÜRKİYE

AKP BDP hariç bu güne dek kendi çıkarlarını ülke menfaatleri üstüne görenlerin cümlesi milletin huzuru,barışı,kardeşliği karşısında yek vücut oldular amma iyi oldu herkes gerçek yüzlerini gördü.YAŞASIN DEMOKRASİ.

CAN_21

VPN DENEN BİŞEY VAR ONLA BAĞLANILIYOR

aaaa

örnek bizim köyde oylar açık kulandı sp baskısı vardı pkk nin deyil

enyomar

hakan'a.... eğer dediğin gibiyse hakkını yediren o SALAKLARA da iki çift laf söyle, burası muz cumhuriyeti değil, çamur atma biat edin artık, 2 sandığa sahip çıkamayan koca başkentimi yönetecek, gitsin tavuk baksın

Vatandaş

ya bu memlekette twıtter kapalı değilmiydi bunlar uzaydan mı yazıyor. Yoksa bazılarına kıyak mı geçiliyor. Burası Türkiye normaldir.

hakan

gece 3.5 da içişleri bakanı yenimahalle ilçe seçim kuruluna gidiyor o an yavaş 3 bin oy önde sayılmayan 200 sandık var yavaş ın ort yüzde 65 aldığı yeni mah de sabah kalkıyoruz gökçek 20 bin oy önde...milletin hakkını yiyenler hiç mi utanmaz.milli irade narası atan samimiyetsizler kul hakkıdır bu kullll...doğruya doğru....

patnos

aldığınız 20000 oy pkk baskılarına rağmen mi?

Yusuf D.

Diclehaber ve sakık'ın açıklamasıyla seçim kazanılmıyor,öyle olsaydı herkes 'ben kazandım' der olur biter,hemen sevinmeyin yoksa Ankara'daki M.Yavas'ın durumuna düşersiniz)))))))))))))))))

Biri..

Enteresan, verilen rakamlara göre oy farki 162 basliga bakilirsa sadece 10 matematik uzmani olsa gerek haberi yapan...

a.mercan

sp varsa kına yaksın artık

Ağrı

Yeniden sayılacak Baskı ile geçersiz sayılan oylar var onlara tekrar bakılacak. Sandık başında tehditler oldu klasik PKK mantığı yani , tekrar sayılmalı.

ROBİN

HELAL DOSTUM

muhamet sekman

tebrikler

BARIS

AKP PARTIYLE BAS BASA GITTIN AZ BIR FARKLA KAZANDIN.BU DEMEK OLUYORKI"SANA OYUMU KÜRT DIYE VERDIM AMA AKP OYUMU CÖZÜM ICIN VERDIM.SIMDI BERABER BU YOLLARDA YÜRÜYÜN:NE OLUR SADECE BARIS ICIN;NE KÜRT NE TÜRK ICIN SADECE "INSAN OLDUGUN ICIN

  • 1