BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54

ABD'den kritik açıklama: PYD ile ilk kez...

ABD Dışişleri sözcüsü günlük basın brifinginde ABD’nin PYD ile geçen geçen hafta ilk kez doğrudan bir görüşme yaptığını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
musa21

Görüşmelerin devamını dileriz :))

abd nin gerçek dostu

senin cumhurbaşkanın (aynı zamanda başbakan, çevre bakanı,enerji bakanı, spor bakanı, içişleri bakanı görevlerini de tek başına o yapar) AKP kurulurken 11 defa ABD ye gidip gelmiş. körfez savaşında ABD askerleri türkiye topraklarını kullansın diye tezkere geçirmeye çalıştı ama gezi eylemlerini başlattığını söylediğin partinin oyları ve bazı duyarlı akp lilerin oylarıyla reddedildi. tayyipin kendisi evet demişti oysaki. afganistanda hemen abd nin hizmetine asker gönderdi. israil-hizbullah savaşı sonrası israil köşeye sıkışınca hemen BM barış gücü kandırmacası adı altında israili korumak için tampon bölge oluştuurldu ve BM askerleri yerleştirildi. en çok kim asker verdi? türkiye. git ilk önce bunların hesabını sor. ABD rojovoya destek vermez. çünkü rojova mezhepsel, ırksal her türlü üstünlüğü reddedip herkese eşit söz hakkı verir. bu her zaman ayrımcılık ile bölgede söz sahibi olmuş abd nin ve türkiyenin işine gelmez. yani onlar isterki ortadoğu eski ortadoğu olsun.

mertcan mert

ayrı devlet kurmak istiyosan yürü bakım ıraga dogru burda kuramazsın burası T.C. Cem yılmaz diyorya tahtıma oturacaklarmıs dikkat edinde biz varken oturmayın.

kurt ziya

ordaki hakiki turk musluman kardeslerimiz cikarilmali, kurtlere once doguyu vermeli, hain olmayanlaar pygamber asigi, vatan asigi kurt kardeslerimizi ayirmaliyiz, sonra doguyu bunlara verelim, 1 hafta sonra, butun oradaki ghainleri toplu katliam yapalim bizde gercek musluman kurt kardeslerimizde bir off cekelim nedir bu yahu, ben hir kurdum muslumanim elhamdulillah, bir turk kardesimi arkadan vurmak, musluman kardesimin kanini akitmak benim kitabima tersdir,

kurt ziya

sen hakket bu soylediklerine inaniyormusun arkadas, kurtler e devlet kurdurularmi, kurulan devlen bir piyon devlet olacak, amerika ve avrupa ne derse yapmak zorunda olan bir devlet olacak sen bunu anliyamiyacak kadar cahilmisin be kardes

MUSLUMAN LAZ

Butun dunya anladi bu cakallardan bir cacik olmaz... bunlar yemek yedigi kaba sican bir millettir... Bunlarin sonu yine cikis noktalari olacaktir... Orta Asya otlaklari...

yusuf ak

kapat o zaman Incirlik'i bay haramzade.

yusuf ak

ABD Rojavaye Kurdistan'i tanimistir artik. Hayirli olsun.

El-Turko

Kürtler modern dünya ile çok daha sıkı ve kalıcı bağlar kurmak için çalışmalı. Saçma takıntıları sonsuza kadar bir tarafa atmalı.

Demedi demeyin

bizimkiler ABD'nin gerisinde kalmaz merak etmeyin. Yakında kıskançlıktan APO serbest. ben malımı tanırım. şimdi hasetlikten çatlayanlar vardır. Vay nasıl olurda onları değil abd yi kaile alırlar.

sille

Bir siyasi parti liderimiz ABD'ye gitti geldi, ertesi gün Gezi olayları patlak verdi. Daha sonra diğeri gitti geldi bir açıklama yaptı, Kobani protestoları başladı. Sonuç, ayıdan post, ABD'den dost olmaz. Çıbanın başı ABD.

Bedirhan

KÜRTLERIN KANI UZERINDE DEVLET SAHIBI OLDUNUZ VE AYAGINIZ YERE BASAR BASMAZ KÜRTLERE KALESLIK YAPTINIZ :ARTIK KÜRTLER SIZDEN MEDET UMACAK DEYIL ALIN KALESLIKLERINIZLE BAS BASA KALIN :KÜRTLER ARTIK SIZE TAKILMADAN YOLLARINA DEVAM EDECEK SIZE VE ISIDINIZE RAGMEN KÜRTLER DEVLETLERINI KURACAK SIZDE ÖYLE AVAL AVAL BAKACAKSINIZ :KÜRTLERIN DEVLETI SIZIN BASKICI ZALIM DEVLETINIZ GIBI OLMIYACAK KÜRTLERIN KURACAGI DEVLET BIR GÜL BAHCESI GIBI OLACAK HERKESE ESIT MESAFE HER KESE HAK HUKUK HERKESE NUFUSLARI ORANINDA KATILIM HER ETNIK KIMLIGE SAYGI HER AZINLIGA ANA DILDE EGITIM DUNYANIN EN ILERI DEMOKRASISI INSALLAH KÜRDISTANDA OLACAK SIZDE KAFANIZI KUMDAN CIKARMAYIN DUSMANLIGA DEVAM EDIN BAKALIM KIM KAYIP EDIYOR

kemik

anlasilan sen kemigini bulmussun..

mustafa

ABD kürttür Kürtte ABD dir.Bundan sobra herkes hesabını buna göre yapmalıdır.Kürtler abdye ucuz petrol verecek abd de kürtlere özgürlük.Kazan kazan mantığı yani.

rüzgar eken firtina bicer

bilo hadi yikiver su dünyayi abd ninde basina :). Almanya pkk de dahil silah veriyor,Fransa kobaneye silah ve yardim götürüyor,bütün dünya Kürtlere el uzatiyor ve dayanisma icinde oluyorken,kürtlerle baris yapmak istiyen sözde devlet düsmanlik yapiyor.zaten biz kürtlerde sizinle sinirlari bir bütün kobanade attik.eeee rüzgar ekersen aha böyle firtina bicersin.birde daha bu bismillatir film daha yeni basliyor.

zaza

terorle mucadele eden iki yuzlu a,erika 40 yildir pkk terorunu besliyor

Murat

bunlar abd nin oyunları uyanın ahmaklar!!!

hakan

PYD gecende ABD 6 vadandaşı kobanide oldugunu yazmıştı ABD 6 askeri ordu savaş taktikleri cepe de savaş muhaberi egitimi pkk verdigi yakın zamanda cıkar ABD orda dogu projesi yavaş yavaş ısıtılıp turkiye onune konmaya başladin al siz sindire sindire yiyin gibi suriyede kurulucak bur kurt devleti suryieden tutun ırak kadar bolumum kurt devletlerinin olucak turkiyenin yeni komşuları fransa almanya pkk adi anılmıyor ama PYD silah vericeklerının acıkladı yakında ABD silah vericegiz derse şaşmayın bolede buyuk oyun başlai turkiye bunun farkında AB ulkeleri once kıbrısı almaya calıştı başarımayin ca turkiye yi bolme karıştırma kıskırtma senaryoları acıldı

musa21

ABD'ye misliyle Cevap verilmelidir :))

  • 1