BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.395,54

70 ülkeyi kapsayan hamle: ABD'yi bitirecek proje!

Çin'in tarihi İpek Yolu'nu yeniden canlandırmayı hedefleyen Kuşak ve Yol Girişimi'ne yönelik altyapı yatırımları hızla devam ederken, Çinli firmaların taşıyan liman yatırımlarıyla girişimin kapsamı denizlerde genişliyor. Yeni İpek Yolu'na ABD'yi bitirecek proje deniyor. ABD'nin Çin'e karşı açtığı ekonomik savaşın bir nedeninin de bu proje olduğu belirtiliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

Milattan önce mi sonra mı? : ))

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye hiç sözüm yok

Misafir

ATATÜRK ne zaman İpek Yolu orta asya deyesek memlekte bombalar patliyor demis. Diye duymustum

erdener

Deniyor,belirtiliyor.ABD bitermi be kardeşim herif sistemi öyle bir kurmuş ki ''bitiyor,tükeniyor,iflas edecek,sonun geldi ABD'' diye diye ömrün geçer gider de anlamazsın.

aminnnn

inşaallah abd iflas edecek,yaptıklarının döktükleri kanlarının hürmetine yok olup gidecek inşaallah.

NE İŞ???

Hem ABD bitsin diyoruz,hemde 1024 de kadar uçak angajmanına giriyoruz.!!elli adet..

Misafir

Ya abd batarmis falan ticaret yolu degisince ben bir denizci olarak cok ulke gezdim cok ulkeye yuk goturduk yuk aldik abd yi gormeyen bilmeyene kolay derim inanmak abdnin super gucu tarim cok degil 3 sene depolayip satmasa urettigini dunya nufusu azalir o kadar diyim cin mal mal hareket etsin uyuyan devi uyandirmasin derim 2.dunya savasinda uyandi ne oldugunu gorduk adamlar oyle bi sanayi kurdularki akil almaz o savasta

Hasan YILDIZ

sanki çin amerikadan çok iyi bir illetmiş gibi. Doğu Türkistanda her Türk ailesine bir çinli erkek verdiler hani müslümanlar hangi müslümanlar neredesiniz. amerika batmış da çin batırmış da mış da muşda uyanın efendiler uyanın müslüman suriyede olunca müslüman da doğu Türkistanda olunca müslüman olmuyor mu ? bırakın bu işinize gelene müslüman demeyi.

dinozorios

bu haber bakın ne hatırlatıyor...dünya ticaret tarihinin en büyük olayı 1870 de açılan süveyş kanalıdır..hem de osmanlı toprakları üzerinde...ama osmanlının ne haberi, ne onayı vardır..muhteşem bir kaynak olacakken osmanlı yararlanamamıştır..öylece baka kalmıştır.. aynen birinci dünya savaşına girdiğini rus elçisinden öğrenip 'yok yavu,öyle mi' dediği gibi..osmanlıya cila çekenlerin bu habere böyle abartılı yaklaşmaları garibime gitti de..!

ahmet kemal

teknolojiyi ele geçirmeden abd bitmez. değil çin japonyada bile yeni icat yok. dünyadaki icatların çoğu amerika ve almanyadan çıkıyor. çin ve japonya taklit ve geliştirme yapıyor. ipek yolu projesi bizim yol tünel bina yaptığımız gibi müteahhitlikten başla bir şey değil..

Misafir

Gemileri olanlara duyurulur.

Hans

Dünya batsa amerika ayakta kalir, yandas medya yine algi operasyonu yapiyor.

  • 1