BIST 9.878
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,70
HABER /  MEDYA

Yeni ses kaydında Aydın Doğan bombası

Başbakan Erdoğan bir ses kaydı daha yayınlandı. Kasette yer alan iddialara göre Erdoğan, Aydın Doğan konusunda dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüşüyor.

Abone ol

Hükümet ile cemaat arasındaki kavga giderek alevleniyor. Başbakan Erdoğan'ın sert bir dille eleştirdiği kasetlere akşam saatlerinde bir yenisi daha eklendi.

Twitter aracılığıyla duyurulan ve Youtube üzerinden yayınlanan yeni ses kayıtlarında, Başbakan Erdoğan bu kez Aydın Doğan ile ilgili bir dava için dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüşüyor.

Başbakan Erdoğan cemaate yönelik eleştirilerin tozunu artırırken, her gece yeni bir kaset gündeme giriyor.

Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasındaki ses kayıtları bu kez Başbakan Erdoğan'ın kabine üyeleriyle yaptığı telefon konuşmalarına sıçradı.

GÜLEN'İN OLAY CEBRAİL BENZETMESİ KASETİ (TIKLAYIN)

Akşam saatlerinde yayınlanan yeni ses kaydında bu kez Erdoğan'ın Aydın Doğan'ın davasıyla ilgili yaptığı ileri sürülen bir konuşması yer alıyor.

BİLAL ERDOĞAN'IN FENERBAHÇE KASETİ (TIKLA OKU)

SES KAYDINDA NE VAR? 

Yeni ses kaydında gündem bu kez Aydın Doğan'ın yargılandığı bir davayla ilgili.

*Kasette yer alan iddialara göre Başbakan Erdoğan, Aydın Doğan'ın yargılandığı davayla ilgili SPK'nın görüşlerini aktarıyor ve mahkemenin beraat kararı verdiğini söylüyor.

*Yine aynı iddialara göre Erdoğan, dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin'den dikkatli olmasını istiyor ve davanın görüleceği bir üst mahkeme olan Yargıtay'daki yapılanmayı soruyor. 

PARALARI SIFIRLAMA GÖRÜNTÜSÜ BOMBA ÇIKTI (TIKLA)

KASET MONTAJ MI? 

Kasette yer yer Başbakan Erdoğan'ın diğer kasetlerde olduğu gibi oldukça kısık bir sesle konuşuyor. Erdoğan'ın aksine Sadullah Ergin'in sesi ise gayet net.

Ses kaydında dikkat çeken bir diğer unsur ise Erdoğan ile Sadullah Ergin arasında geçtiği iddia edilen ses kaydında, ara ara kesintiler yaşanıyor olması. Bu da akıllara montaj kuşkusunu düşürüyor.