BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97
HABER /  GÜNCEL

Bilal Erdoğan sıfırlama görüntüsü bomba çıktı

Sosyal medyada anons yapıldı, Bilal Erdoğan para transferi görüntüsü verilecek dendi. Görüntünün linkine tıklayanlar bakın ne gördü;

Abone ol

İNTERNET HABER - Ses kayıtları savaşı hackleme ile bitti. Dün gece yayınlanan Bilal Erdoğan görüntüsüne tıklayanlar çok farklı bir görüntüyle karşılaştı.

Twitterdaki Haramzadeler isimli hesap 2 gündür Başbakan Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinden görüntü yayınlayacağını duyuruyordu.

Dün akşam saatlerinde görüntü bekleyenler sürprizle karşılaştı. Twitterda "Bilal Başçalan" adlı hesaptan önce fotoğraflar geldi.

ESKİ AKP'Lİ VEKİLDEN KORKUNÇ ERDOĞAN PROVAKASYONU (TIKLAYIN)

Bu fotoğrafların 'paraları sıfırlama' görüntüsüne ait olduğu duyuruldu. O fotoğraflarda Başbakan Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin sokağında bir minibüs duruyor, sonra aynı minibüs Çalık Holding’in önünde görülüyordu.

screen-shot-2014-02-28-at-8.21.21-am.png

BİNLERCE KİŞİYE BEKLENMEDİK SÜRPRİZ


Fotoğraflarla birlikte açılan hesap büyük ilgi gördü ve kısa sürede tüm twitter kullanıcıları tarafından takip edilmeye başlandı.

Gece yarısı ise bomba patladı. Binlerce kişinin izlemeye aldığı hesaptan "beklenen görüntüler' denilerek videonun linki paylaşıldı.

GÖRÜNTÜ YOK YENİ ERDOĞAN KASETİ ÇIKTI - (TIKLA OKU)

Görüntüleri izlemek için linke tıklayanlar Youtube'daki videoyu açtıklarında gecenin sürpriziyle karşılaştılar. Görüntüler 'sıfırlama görüntülerine' yerine  “Photoshop ile montaj görüntüler nasıl oluşturulur” videosu yer alıyordu.

GÖRÜNTÜ YERİNE MONTAJ DELİLİ İZLETİLDİ

Yani söz konusu “Bilal Başçalan” hesabı aslında bir AKP trolüydü ve amaç Cemaat’in nasıl montaj yaptığını kanıtlamaktı. Hedeflerine de ulaştılar. Görüntü yerine herkes aşağıdaki videoyu izledi;



GECENİN GALİBİ AK PARTİ TROLLERİ OLDU

Kaset savaşında gecenin galibi bu kez AK Parti cephesi oldu. Twitterda iş ortaya çıktıktan sonra ortalık yıkıldı.

screen-shot-2014-02-28-at-8.33.26-am.png
screen-shot-2014-02-28-at-8.33.53-am.png
screen-shot-2014-02-28-at-8.34.12-am.png