BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yazın yıpranan parklara kış bakımı

Mamak Belediyesi yaz aylarında sık kullanılan parkların revizyon çalışmalarını sürdürüyor.

Abone ol

Yunus Emre Parkı ve TCDD 150.Yıl Parklarının revize çalışmalarını sürdüren belediye, yaz aylarında parkların daha çok kullanılması nedeniyle ilçedeki tüm parkların bakım onarım çalışmaları için kolları sıvadı
Uzunluğu 1500 metre, genişliği 3 metre olan Yunus Emre Koşu Yolu, yenilenerek vatandaşların hizmetine girecek. 2 adet çocuk oyun alanının kauçuk zemine dönüştürüldüğü parkta, 2,5 dönümlük yeni park alanı oluşturuluyor. Koşu yolunun yanısıra, parkta bulunan 3 metre uzunluğundaki bisiklet yolunda da yenileme çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Öte yandan 150.Yıl parkında bulunan, 700 metrelik koşu yolunda, zemin iyileştirme çalışmaları sürerken, 1 fitness alanı,1 çocuk oyun alanı kauçuk zemine dönüştürülüyor.

MAMAK YEŞERECEK

Komple çevre düzenlemesi yapılan parklarda, yeşil alanların toprak dolguları yapılarak çimlendirme işlemleri yapılıyor. Kent mobilyası, banklar, spor aletleri, kamelyalar ve oyun alanlarında da yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Koşu yollarının suni çimlerle kaplandığı parklarda, ağaçlandırma ve çimlendirme miktarında da artış gösterilecek.