BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ordulular'dan Battal İlgezdi'ye tam destek

Ertuğrul Köleoğlu'nun başkanlığında kurulan Ataşehir Ordulular Derneği, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin de katılımıyla çalışmalarına başladı.

Abone ol

Açılış toplantısında söz alan Ordulular "Ataşehirlilere parti farkı gözetmeksizin hizmet veren İlgezdi'nin yeniden seçilmesi için destek vereceklerini" açıkladılar.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Seyfettin Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile birlikte açılış toplantısına katılan Başkan İlgezdi, yaptığı konuşmada "yalnız mensup olduğu CHP'nin değil, bütün Ataşehirlilerin belediye başkanı olduğunu" vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti:
"Ben örgütlü toplumdan yanayım, o yüzden bütün yurttaşların partilerde, derneklerde, vakıflarda bir araya gelmesini arzularım. Sivil toplum kuruluşlarını imkânlarımız ölçüsünde desteklemeye çalışıyorum. Karslıların, Kastamonuluların, Erzurumluların, Giresunluların derneklerini kiradan kurtarmak için yer gösterdim. Şimdi Ordulular bir araya geldi; onlara da bu konuda yardımcı olacağım. Benim için önemli olan hangi partiden olunduğu, hengi kentte doğulduğu değildir; hizmet almak için, yardım görmek için Ataşehirli olmak yeterlidir. Ben seçildiğim anda bütün Ataşehirlilerin belediye başkanı oldum; hiçbir ayrım gözetmeden hizmet etmek benim görevim ve hizmet anlayışımdır."

Battal İlgezdi’nin ardından söz alan CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak "demokrasinin siyasi partiler için rakip oldukları değil, yarıştıkları bir ortam hazırlayan en iyi sistem olduğunu" dile getirerek şöyle dedi:
"Biz parti olarak, onun ötesinde insan olarak, bu topraklar üzerinde yaşayan yurttaşlar olarak birlik içinde olacağız, barış içinde olacağız; bize üzerinde özgür ve bağımsız yaşayacağımız bu toprakları kanları-canları pahasına kurtararak bırakan önderlerimizi unutmayacağız; onların hangi yoksulluk içinde Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduğunu her zaman anacağız, takdir edeceğiz, örnek alacağız. Gençlerimiz eskiden olduğu gibi birbirine karşı olmayacak, yan yana olacak; bizim birbirine düşmemiz için hiçbir neden yok; belediyemiz de herkese eşit davranmaktadır, hangi partiden olursa olsun, kime oy verirse versin, ihtiyacı olana hizmet götürmede, Ataşehir' de yaşayanların daha güzel, çağdaş bir ortamda yaşaması için çalışmaktadır."

Ataşehir Ordulular Derneği başkan yardımcıları Fikret Aydınhan, Kadir Şahin, Ahmet Habil, Zafer Coşkun ve Hacer Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri Ayşe Kondaz, Sait Şahin, Taşkın Karaduman, Duygu Çelik, Necla Şan, Musa Çelik ve Hasan Akolmaz'ın görev almasıyla faaliyet göstermeye başlayan derneğin açılışında Başkan İlgezdi’ye “Ataşehir'de uyguladığı kardeşçe ve barışçı anlayış nedeniyle güvercin armağan edildi. Dernek üyeleri ayrıca "Ataşehirlilere parti farkı gözetmeden hizmet veren İlgezdi'nin yeniden seçilmesi için sonsuz destek vereceklerini" açıkladılar.

 Fotoğraflar: Alaettin Bahçekapılı