BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.409,37
HABER /  DÜNYA

Sakatlar can sıkıyor

Galatasaray Liv Hospital Takımı’nın bu akşam Polonya temsilcisi Gora ile oynayacağı Euroleague maçı öncesi, 5 basketbolcusu sakatlıkları ned...

Abone ol

Galatasaray Liv Hospital Takımı’nın bu akşam Polonya temsilcisi Gora ile oynayacağı Euroleague maçı öncesi, 5 basketbolcusu sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.
Sarı-kırmızılıların Polonya temsilcisi Gora takımıyla yapacağı Euroleague maçının kadrosunda sakatlıkları bulunan Jawai, Markoishvili, Cenk, Furkan ve Engin yer almadı. Takım doktoru Adnan Bağrıaçık, sakatlığı bulunan basketbolcuların sağlığı ile ilgili Galatasaray Kulübü’nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Manuchar Markoishvili bugün ayak bileğinden ameliyat olacak. Dönüşünün 3 ay sonra olması öngörülüyor. Cenk’in uzun süredir devam eden bel problemi, omurgaya yapılan enjeksiyon ve FTR sonucu şifayla sonuçlandı. Cenk hafta sonu takımla birlikte çalışabilecek. Furkan’ın 1 hafta, Engin’in 10 gün sonra takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Uyluk adalesinde gerilme olan Ender Arslan ise Gora maçı kafilesine alındı. Maça kadar tedavisi devam edecek ve maça yetişeceğini umuyoruz" denildi.
(İHA)