BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.445,81
HABER /  SPOR

O müjde yoksa Tuncay mı?

Galatasaray yöneticisi, Elano'nun imza töreninde bir transfer daha yapacaklarını müjdeledi! O müjde yoksa Tuncay mı?

Abone ol

Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel, Elano'nun imza töreninde bir transfer daha yapacaklarını müjdeledi! Fotomaç'ın haberine göre, kulislerde konuşulan ismin Tuncay Şanlı olduğu iddia edildi. Yönetici Haldun Üstünel'in, milli futbolcuyla bir görüşme yaparak, "Çok güçlü bir kadro kurduk. Ligde ve Avrupa'da şampiyonluk hedefliyoruz. Seni de aramızda görmek isteriz" dediği öğrenildi. Tuncay'ın ise bu teklife 'Hayır' demediği ve düşünmek için zaman istediği belirtildi.

Bir bomba daha

Transfer sihirbazı Üstünel'in milli futbolcuyla bir görüşme yaparak "Seni aramızda görmek istiyoruz" dediği bildirildi.

Müjdeyi verdi
Galatasaray transferde hız kesmiyor. Rijkaard, Keita ve son olarak Elano'yu kadrosuna katarak şov yapan sarı-kırmızılı yönetim, bu kez de Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı'yı gündemine aldı. İş bitiriciliği ile bir anda taraftarların gönlünde taht kuran yönetici Haldun Üstünel, Elano'nun imza töreninde bir oyuncu daha alacaklarını söylerken, bu ismin Tuncay olduğu öğrenildi.

'Hayır' demedi
Elano'nun transferi sırasında İngiltere'de milli futbolcuyla bir araya gelen Üstünel'in "Güçlü bir kadro kurduk. Ligde ve Avrupa'da şampiyonluk hedefliyozu. Seni de aramızda görmek isteriz" dediği ifade edildi. Henüz kendisine takım bulamayan Tuncay'ın bu sürpriz teklife 'Hayır' demediği ve düşünmek için zaman istediği bildirildi. Galatasaray şimdi yıldız oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor.