BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  SPOR

Hakan Şükürün şampiyon adayı!

Galatasaray'ın eski golcüsü Hakan Şükür önümüzdeki sezon için "yıldızlarla dolu bir sezon" dedi. Ve şampiyon adayını açıkladı.

Abone ol

24'e konuşan Galatasaray'ın eski golcüsü Hakan Şükür “Tarihin en yıldızlarla dolu ligi olacak. Şampiyonluk havasını özlemle bekleyen Fener çok avantajlı. Cim-Bom'da günü kurtarma politikası var” dedi

ŞAMPİYON ADAYIM FENERBAHÇE

Cim-Bom'un efsane isimlerinden Hakan Şükür'den ilginç tahmin. 24'e konuşan Galatasaray'ın eski starı, her takımı çok zorlu bir sezonun beklediğini belirterek, “Yıldızlarla dolu bir lig olacak. Şampiyonluk için en büyük adayım Fenerbahçe. Böyle bir havayı özlemle bekliyorlar. Çünkü geçen yıl başarısız oldular” ifadesini kullandı.

GALATASARAY GELECEĞİNİ SATMALI MI?

Galatasaray'ı da değerlendiren Hakan, “Kendine ait değerleri olan bir kulüp. Ama son yıllarda bu değerlerinden uzaklaştı. Benim dönemimde de maddi sıkıntı vardı. Ama bu sıkıntı hep yerli oyuncularaydı. Camia oturup düşünmeli. Kulüp geleceğini mi satmalı? Günü kurtarma politikası ile transfer yapılıyor. Bu çok yanlış” dedi.

ELANO'NUN GALATASARAY'I TERCİHİ ŞAŞIRTICI

Kral, “Cim-Bom bu sezon önemli transferler yaptı. Marka ve önemli isimleri kadrosuna katan bir takım görüntüsü var. Elano da Brezilya Milli Takımı'nın çok önemli bir futbolcusu. Çok kaliteli bir isim. Bu kadar Avrupa takımı varken, Galatasaray'ı tercih etmesi şaşırtıcı bir durum. Demek ki Galatasaray, ismiyle doğru orantılı ve maddi olarak da tatmin edici bir teklif sunmuş. Böyle kaliteli isimleri almak kolay değil. Ancak bunlar yapılırken çok yüksek maliyetli oyuncular alınıyor” şeklinde konuştu