BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.437,83
HABER /  SPOR

Sağa çalım yapsaydım yuhlanmayacaktım

Trabzonspor'un genç oyuncularından Barış Memiş, yaşayarak öğrendiğini söyledi ve "Sağa çalım yapsaydım yuhlanmayacaktım" dedi.

Abone ol

Trabzonspor'un genç oyuncularından Barış Memiş, Hollanda ekiplerinden Maastricht ile yapılan maçta kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Memiş, son hazırlık karşılaşmasında hocalarının istediklerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, ''Güzel bir atmosfer vardı. Ne mutlu bize ki iyi bir skorla onları evlerine gönderdik. İstediğimiz, önümüze gelen fırsatları iyi değerlendirmek'' dedi.

Barış Memiş, bir pozisyon sonrasında taraflarca yuhalandığını ifade ederek, ''Bunlar normal şeyler. Bunları da görmem ve öğrenmem lazım. Geçmiş sezonlarda da bizlerden öncekilere yapıldı. Ders alıyoruz. Sola değil sağa çalım yapsaydım belki gol olacaktı yuhalanma olmayacaktı. Bize düşen daha iyisini yapmaya çalışmak'' diye konuştu.

-''İLK KEZ TRABZONSPOR FORMASIYLA AVNİ AKER'E ÇIKTIM''-

Bordo-mavili ekibin yeni transferlerinden Engin Baytar ise bu sezon şampiyonluk özlemini gidermek istediklerini söyledi.

Baytar, önemli olanın skor değil, futbol olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Hocamızın bize oynatmak istediği taktik ve sistem önemliydi. Takım olarak üzerine koyduğumuzu ve Sivasspor maçına hazır olduğumuzu düşünüyorum. Arkadaşlarımla birlikte 26 yıllık şampiyonluk özlemini bitirmek istiyoruz. Bir Trabzonlu olarak ayrıca hırslıyım. Bunu en çok isteyen futbolculardan biriyim. İlk kez Trabzonspor formasıyla Avni Aker'e çıktım. Hala heyecanlıyım, bunu üzerimden atmış değilim.''