BIST 10.161
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.468,78
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlundan Erdoğan fıkrası

Seçimlerde yıldızlaşan CHP'nin grup başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu panelde iki fıkra anlattı. Biri Erdoğan fıkrasıydı. İşte o fıkralar;

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki 'Altınoluk Antandros Yaşama Saygı Kültür ve Sanat Festivali'ndeki panele katıldı. Kılıçdaroğlu, panelde anlattığı fıkralarla adeta şov yaptı.

Kılıçdaroğlu, konaklayacağı otelden panel alanına kadar, Altınoluk İskele mevkiindeki Mavi Bayrak'lı plajdan yürüdü ve halkı selamladı. Kılıçdaroğlu, tatilcilerin sevgi gösterileriyle karşılaştı. Dünyanın oksijen bolluğu bakımından ikinci şerhi konumundaki Altınoluk'un Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen halka açık panel, miting havasında geçti.

Panelin sunucusu Berhan Şimşek, Kılıçdaroğlu, Kanadoğlu ve Kızık'ı alkışlarla platforma davet etti. Bazı güncel konuların da ele alındığı panelde en dikkat çekici konuşmayı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Anlattığı iki ayrı fıkra ile büyük alkış toplayan Kılıçdaroğlu, vatandaşları güldürürken düşündürdü.

Yaptığı her konuşmasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kemal Kılıçdaroğlu, ilk fırkasını şöyle anlattı:

AZRAİL ERDOĞAN'IN SAATİNİ ALDI

"Birisi bakmış ki, duvarda milyarlarca saat var. Bunlar ne saatidir? Diye sormuş. Dünyada herkesin bir saati var kardeşim, kim yalan söylerse onun saatinin yelkovanı oynuyor, diye cevap almış. Bakmış ki, duvardaki bir saatin akrep ve yelkovanı 12'nin üzerinde durmuş ve bu kimin saati? Demiş. Türkiye'de bir Mustafa Kemal var, hiç yalan söylemiyor, bu onun saati demişler. Sonra, Mao'nun, Lenin'in saati hangisi? falan diye sorarken, bizde bir de Tayyip Erdoğan vardı, onun saati hangisi' Demiş. Melek diyor ki; Vallahi onun saatini Azrail aldı. Biliyorsunuz, cehennem çok sıcak orada onu vantilatör olarak kullanıyormuş diyor."

BİR DE POLİTİKACI FIKRASI
 

[PAGE]


Anlattığı fıkra ile Sabih Kanadoğlu'nu da güldüren Kemal Kılıçdaroğlu, ısrar üzerine panel sonunda bir fıkra daha anlattı. Yaklaşık 3 bin Altınoluklu tarafından dikkatle izlenen Kılıçdaroğlu, "Bir de politikacı fıkrası anlatayım" diyerek, "Bir toplantı yapılıyor ve herkes görüşlerini söylüyor. Politikacıya, sen de bir konuşma yapar mısın? Diyorlar. Yok yok ben yapmayayım diyor ve ısrar ediyorlar, sende konuş, herkes konuştu diyorlar ve peki diyor politikacı. Çıkıyor kürsüye ve başlıyor konuşmaya. Bir saat, iki saat, üç saat, dört saat, yatanlar, kalkanlar, dışarı çıkanlar, geri gelenler falan oluyor ve bir türlü bitmiyor konuşması. En sonunda politikacı demiş ki, Yahu arkadaşlar ben sanki biraz uzattım. Sabah erken evden çıkanken saatimi yanıma almayı unutmuşum diyor. Arka taraftan genç birisi bağırmış ve beyim sen bırak saati yanındaki takvime bak demiş" diye anlattı ve izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.