BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  SPOR

Hugo Broos: Güven tazeledik!

Broos, Maastricht'i 6-0 mağlup ettikleri maçtan memnun olduğunu belirterek, oyuncularını maçtaki başarılarından dolayı kutlayarak, teşekkür etti.

Abone ol

Trabzonspor teknik direktörü Hugo Broos, Hollanda ekiplerinden Maastricht ile yeni sezon hazırlıkları kapsamında dün gece oynanan son hazırlık maçını kazanarak, taraftarın gözünde güven tazelediklerini söyledi.

Broos, Maastricht'i 6-0 mağlup ettikleri maçtan memnun olduğunu belirterek, oyuncularını maçtaki başarılarından dolayı kutlayarak, teşekkür etti.

Teknik direktör olarak ilk defa Maastricht maçında Hüseyin Avni Aker Stadı'na geldiğini belirten Broos, “Bana güzel bir galibiyet hediye ettiler. Onlardan maçı ciddiye almalarını istemiştim, bunu sonuna kadar yaptılar. Taraftarlarımızın gözünde de güven tazeledik. Neredeyse lige hazırız diyebiliriz” dedi.

Broos, iyi yaptıkları işler olduğunu, ancak eksikleri de bulunduğunu ifade ederek, “Özellikle topu kaybettiğimiz bölümlerde baskıyı daha ciddi ve sert bir şekilde yapmamız gerekiyor. Şu anki rakibimiz ligdeki hiçbir rakibimiz kadar güçlü değil. Sivasspor maçına kadar hazır olacağız. Modern futbolda ilk 11'den değil 24 kişilik kadrodan bahsetmelisiniz' diye konuştu.

Kampta bütün oyunculara şans vermeye çalıştıklarını vurgulayan Broos, şöyle devam etti: “Transfer konusunda da oldukça meşgulüz. Pazarlıklar sıkı sürüyor. İhtiyacımız olduğu ortada. En kısa sürede bu konuyu çözümlemek istiyoruz. Ligdeki ilk rakibimiz Sivasspor, Anderlecht karşısında yenilgi aldı. Anderlecht iyiydi, ancak Sivasspor'u izleyemedim. Bu maç bize fikir verecek bir müsabaka değildi.”