BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  SPOR

Güiza ile ilgili yeni iddia

İspanyol golcü, “3 yıl daha Fenerbahçe´deyim” derken, Fransa´daki menaceri Nikola Franco başka bir iddiada bulundu.

Abone ol

Konfederasyon Kupası’ndan sonra İspanya basınına sık sık Fenerbahçe’den ayrılmak istediğini söyleyen Güiza hakkındaki iddialar bir süre daha sürecek gibi görünüyor.

Daum’un kampa katıldıktan sonra, “Bu sene en az 20 gol atarak” diyerek onurlandırdığı İspanyol yıldız, Honved maçı sonrası, “Burada mutluyum ve 3 yıl daha Fenerbahçe’deyim” derken, Türkiye’deki menacerlerinden Fatih Özel, “Lyon iddiaları doğru değil ama ayrılmak istiyor. Kalma ihtimali yarı yarıya” açıklaması yapmıştı.

ÇAĞIRILIRSA SOLUĞU HAVAALANINDA ALIR

Dün de Güiza’nın Fransa’daki menacerliğini vekaleten yürüten Nikola Franco bazı iddialarda bulundu. Güiza adına Lyon ve Marsilya ile görüşmeleri yürüttüğünü söyleyen Franco, “Hatta Lyon ile 4 yıllık sözleşme için fikir birliğine bile vardık. Lyon ile Marsilya arasında tercih yapmak zorunda kalması durumunda Marsilya’yı daha çok isteyecektir. Sizi temin ederim ki, Güiza, Fenerbahçe’den kesinlikle ayrılmak istiyor. Bonservis bedeli 12-15 milyon Euro. Kendisi de ayda 300 bin Euro istiyor. ‘Fransa’ya gel’ denmesi halinde Güiza ertesi gün soluğu Havaalanında alacak şekilde bekliyor. Fransa seçeneği gerçekleşmezse, Daniel La Liga’ya gidecek. Villarreal, Valencia ve A.Madrid onunla ilgileniyor” diye konuştu.