BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Kıskanmayın itiraf edin

Bu bir gerçeği itiraf yazısıdır. 'Hiç kimse kıvırmasın' diyor sıkı Beşiktaşlı yazar..

Abone ol

Kim derdi ki Roberto Carlos Türkiye'de top koşturacak.. Yaşı ilerlemiş de olsa o bir dünya yıldızı..

Taraflı tarafsız herkes takdir etti bu transferi. Kimisi kıskandı, kimisi de fanatik Beşiktaş Kazım Kanat gibi itiraf etti:

Sorunun parada değil yönetimlerde olduğunun altını çiziyor. Adnan Polat'ın 'Ancak onlar Carlos'un formasını satın alırlar' sözüne de gönderme yapıyor.

Kanat bir cevap yazısı değil itiraf yazısı diyor ve ekliyor: 

"Hadi canım kimse kıvırmasın. Gerçeği itiraf edelim; Roberto Carlos'u rüyasında göremeyenler şimdiden sallıyorlar. Eveleme geveleme yok.

Şöyle diyelim; F.Bahçe yönetimine tebrikler. Şunu diyorlar; Roberto Carlos'un aldığı para takım içinde denge sorunu yaratır. Kıskançlık krizleri başarıyı engeller. Falan, filan! Bakın gerçeği tartışalım. Gerçek şudur; Hangi futbolcu ne kadar forma sattırıyor? Hangi futbolcuyu izlemek için stada seyirci geliyor.

Sorunun anahtarı bu: ' Carlos'a çok, bize az para verdiniz' diyen Fenerli topçulara şunu diyorum; Kaç forma sattırdın? Kaç çocuğu Fenerli yaptın? Gelinen komik nokta şudur: Fener, Carlos'u aldı ya. Beyler o zaman uyandılar. Beyler, "Carlos'dan daha iyisini alacağız" dediler.

Peki ne oldu? G.Saray, Figo'yu alacakmış. Beşiktaş ise Helguera'nın peşine düşmüş.Yok ya.... Carlos gelince mi uyandınız? Bunun adı nedir biliyor musunuz? Söyleyeyim; Kompleks... (G.Saraylılar'a özel sorum şudur: Hadi para buldunuz ve Figo'yu getirdiniz diyelim. O büyük starı 17 bin kişilik yıkılmak üzere olan Ali Sami Yen'de mi oynatacaksın? Güldürmeyin beni canım!) "