BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Carlos son sözünü söyledi

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Roberto Carlos spekülasyonlar üzerine bir açıklama yaptı.

Abone ol

Brezilyalı Roberto Carlos, Türkiye"de Fenerbahçe"ye transfer olacağı yönündeki haberlere sert tepki göstererek, "Benim gönlüm Fenerbahçe"ye gitmekten yana değil. Chelsea"ye transfer olacağım. İngilizce kurslarına bile başladım" dedi.

Transferi yılan hikayesine dönen Roberto Carlos"un Fenerbahçe"ye transfer olacağı söylentilerine Brezilyalı yıldız son noktayı koydu. Roberto Carlos, İspanya"da yayınlanan Marca gazetesine yaptığı açıklamada, İngilizce kurslarına başladığını açıklayarak, geleceğinin büyük bir ihtimalle Chelsea"de sonuçlanacağını söyledi. Chelsea"nin kendisine 3 yıllık sözleşme teklif ettiğinin altını çizen Brezilyalı ünlü futbolcu, herşeyi menajerine bıraktığını ve aklının şu an sadece Dünya Kupası"nda olduğunu belirtti.

Transferi ile ilgili tüm açıklamaları Dünya Kupası sonrası düzenleyeceği basın toplantısında herkese duyuracağını da kaydeden Roberto Carlos, aralarında Fenerbahçe"nin de olduğu, transfer teklifinde bulunan kulüplere teşekkür ederek, tercihini İngiltere"de futbol hayatına devam etmekten yana kullandığını ifade etti.

Bu arada İspanya basını, Chelsea"nin Roberto Carlos"a yıllık 6 milyon Euro teklif ettiğini duyurdu. İspanyol gazeteler, ünlü İngiliz ekibinin Roberto Carlos ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladığını iddia ederek, kendisi ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Real Madrid"in de bu transferden 4 milyon Euro"ya yakın bir kazancının olacağını yazdı.