BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.443,05
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Hüseyin Aygün'den kin dolu twitler

CHP'li Milletvekili Hüseyin Aygün, operasyonlar için attığı twitlerle Erdoğan'ı kızdıracak. Zira vekilin mesajları Erdoğan ailesine kin dolu.

Abone ol

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, bakan oğullarına yapılan operasyon üzerinden Erdoğan ailesine öfkesini kustu.

Aygün twitter hesabından Erdoğan ve ailesi için kara kampanya yürütmeye başladı. İşte 'bir vekil' olarak yazdığı twitler;

*Ayakkabı Kutusuna sığmayacaklar: Bilal'in gemicikleri, Emine'nin hastaneler zinciri, Esra'nın üniversitesi, Zafer'in piyanosu, Ağaoğlu'nun lüks otomobilleri, Tayyip'in 'sülale malı' TÜRGEV'in öğrenci yurdu, yine Tayyip'in enerji şirketlerinden aldıkları, yine Emine'nin altınları, bir daha Tayyip'in El Nusra'ya gönderdiği füzeler, Muammer'in İranlıdan aldığı 20 trilyon lira, yine Zafer'in İranlıdan aldığı 105 trilyon lira, Egemen'in 'çikolata kutusuna' doldurttukları, üff yine (mi?) Tayyip'in bugüne kadar götürdüğü ama henüz ortaya çıkmayanları, yine..

screen-shot-2013-12-20-at-2.56.40-pm.png
DİYANET BAŞKANINA 'BU ADAM'

*Dershane krizi başlar başlamaz Diyanet'in 'nur yüzlü' başkanı Mehmet Görmez 'Aman yapmayın, etmeyin siz kardeşsiniz' diye fetva vermişti, bu adamın Türkiye'nin eski genelkurmay başkanları gibi her konuda bir görüşü vardır ve hep konuşur, AKP'li bakanların milyarlarca dolarlık rüşvet, kara para, ihalelerde usulsüzlük, imar ve arsa rantı suçları konusunda bu zat bakıyorum da ilk kez 'sus-pus' olmuş, ne iş? 'Hoca'm yoksa AKP'li 'kardeşler' yapınca caiz midir bu 'iş'ler?