BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Oyuncu dostları Özgü Namal’a koştu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Özgü Namal’ın babasının cenazesi İstanbul’a uğurlandı. Namal’ı bu acı gününde oyunc...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Özgü Namal’ın babasının cenazesi İstanbul’a uğurlandı. Namal’ı bu acı gününde oyuncu dostları yalnız bırakmadı.
İki haftadır Bodrum’da bir özel hastanede tedavi gören ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Özgü Namal’ın babası Kubilay Namal, hayatını kaybetmişti. Dün yaşamını yitiren 62 yaşındaki Namal’ın ölümünün ardından Merhamet dizisi oyuncuları Bodrum’a akın etti. Ünlü oyuncuyu yalnız bırakmayan rol arkadaşları Namal’ın yanından biran olsun ayrılmadı. Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Namal’ın cenazesini ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve Özgü Namal’ın kuzeni Mehmet Sait Varol teslim aldı. İstanbul’a sevk edilen Namal’ın cenazesi, yarın öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığına defnedilecek.

DİZİYİ BIRAKIP BODRUM’A KOŞTULAR
Merhamet dizisinin başrol oyuncularının yanı sıra bir çok oyuncu arkadaşı da Özgü Namal’ın acı gününde yalnız bırakmadı. Bir çok oyuncu İstanbul’dan Bodrum’a gelirken Namal ise taziyesini baba ocağında kabul etti. Merhamet dizisinin baş rol oyuncularından İbrahim Çelikkol’un ise çok üzgün olduğu gözlendi. Sabah saatlerinde hastaneye gelen ünlü oyuncu Namal ve rol arkadaşları cenaze işleri için hastanede bekledi. Babasının vefat ettiği hastanede işlemlerini tamamlayan Namal daha sonra İstanbul’a gitmek için yola çıktı.
Cenazeyi almak için Bodrum Devlet Hastanesi morguna gelen Çelikkol, Kubilay Namal’ın tabutu başından okunan duaları dinledi. Çelikkol ve Varol, haklarını helal ettikten sonra Kubilay Namal’ın cenazesiyle İstanbul’a doğru yola çıktı.
(İHA)