BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Hakkımızı sonuna kadar savunacağız

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, Kasımpaşa maçında yaşananlarla ilgili, "Hakkımızı sonuna kadar savunacağız" dedi.<br/>Siya...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, Kasımpaşa maçında yaşananlarla ilgili, "Hakkımızı sonuna kadar savunacağız" dedi.
Siyah-beyazlı taraftarların dün akşam Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’na verdiği yemekte BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, "Fotoğrafa geniş çerçevede bakmak lazım. Biz, Kasımpaşa ile oynadığımız maçla alakalı olarak bir kere haklı olduğumuza inanıyoruz. Sadece biz bunu söylemiyoruz, bütün Türk spor kamuoyu gerçekten bizim haklı olduğumuzu söylüyor. Biz de gerekli bir şekilde hazırlıklarımızı yapıp Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuruda bulunduk" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI, TÜRKİYE’DE BENZERİ OLMAYAN BİR TARAFTAR TOPLULUĞUDUR"
Kasımpaşa-Beşiktaş maçında sahaya atlayan ve Fernandes’e müdahalede bulunan şahsı Beşiktaş taraftarı olarak kabul etmediklerini belirten Albayrak, "Hiç bir Beşiktaş taraftarı böyle bir şeyi aklından bile geçirmez. Beşiktaş taraftarı, Türkiye’de benzeri olmayan bir taraftar topluluğudur. Kendi oyuncusuna hiçbir şekilde böyle birşey de bulunmaz. O arkadaşın yapmış olduğu hareketi çok ciddi bir şekilde kınıyoruz" şeklinde konuştu.

"KASIMPAŞA MAÇINDA KESİNLİKLE HAKLI OLDUĞUMUZA İNANIYORUZ"
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesindeki güvenlik zafiyetine de değinerek, “4 maç ceza aldığımız Galatasaray maçına baktığımız zaman, orada yeşil çim sahanın içine giren 1 tane taraftar yoktu. Atletizm pistine girmiş birkaç tane taraftarı görerek hakem içeriye girdi. Ne oldu? Maçı tatil etti, biz hükmen yenildik. Peki neden? ’Maçın güvenliğini sağlayamadınız’ diye. Peki Kasımpaşa’da maçın güvenliği var mıydı? Bizim futbolcumuza saldırdılar. Adalet burada nerede? Biz, Kasımpaşa maçında kesinlikle haklı olduğumuza inanıyoruz" dedi.
Genel Sekreter Metin Albayrak son olarak, gerekli müraacatların yapıldığını ve Beşiktaş’ın hakkını sonuna kadar arayacaklarını sözlerine ekledi.
(İHA)