BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

G.Saray’da transfer hareketliliği

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, Bursasporlu futbolcu Serdar Aziz ve yeşil-beyazlı yönetim ile masaya oturmak için Bursa’ya ge...

Abone ol

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, Bursasporlu futbolcu Serdar Aziz ve yeşil-beyazlı yönetim ile masaya oturmak için Bursa’ya geldi.
Bülent Tulun, bugün sabah saatlerinde Serdar Aziz transferini bitirmek için Bursa’ya geldi. Önce Serdar Aziz ile görüşen Tulun’un, daha sonra Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen ile bir araya geldiği bildirildi. Görüşmelerin oldukça olumlu geçtiği öğrenilirken, Bursaspor’un Serdar’a karşılık Galatasaray’dan Yekta Kurtuluş ile Ceyhun Gülselam’ı istediği öğrenildi. Serdar Aziz transferinin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniliyor.
Öte yandan başarılı defans futbolcusu Serdar Aziz, dün oynanan İnegölspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar hiç kimseyle görüşmesinin olmadığını ifade eden Aziz, “Bizim yönetimimizle de herhangi bir görüşmem olmadı. Benimle alakalı bir sıkıntı yok. Ama diğer durumlarla çok fazla ilgilenmiyorum. Benim işim futbol oynamak. Sahaya çıkıyorum ve Bursaspor için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra da şans gelirse böyle olacak. Ama dış etkenler beni çok fazla etkilemiyor. O benim işim değil” dedi.
(İHA)