BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.438,01
HABER /  MEDYA

Gazeteciye evini sattıran vekil kim?

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun gürültüsü yüzünden evini taşıyan gazeteciyi yazan Güneş yazarı Atilla'ya, Tanrıkulu tepki gösterdi.

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, evde topuklu ayakkabılarla gezilmesinin dile getirilmesiyle, şeref ve haysiyetiyle oynandığını iddia etti.

SKY Türk Ankara Temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu'unun gürültü nedeniyle taşındığını yazan Güneş si yazarı Talat Atilla, Tanrıkulu'nun hedefindeydi. Atilla, kendisine gönderilen açıklamayı bugünkü köşesine taşıdı ve eleştiriye cevap verdi.

(...)22 Kasım da, “Gazeteciye evini sattıran vekil kim?” başlıklı yazıda, CHP genel başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun gürültüsü yüzünden evini taşıyan, SKY TÜRK Ankara temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu’nun başından geçenleri kaleme aldım.

Tanrıkulu, gönderdiği açıklamada, “Yazılanlar yalan. Gürültü çıkarmadım. Evde topuklu ayakkabılarla gezildiği yazılarak, şeref ve haysiyetimle oynandı” şeklinde, her türlü izahtan vareste bir değerlendirme yapmış.

Açıklama hakkına saygıdan dolayı mahkeme kararı dahi olmadan bu itirazını yayınlıyorum ancak, yazdıklarımın doğruluğunu gerekirse mahkemede şahitlerle ispatlayacak durumdayım. Dolayısıyla, ne Tanrıkulu, ne de başka bir kişinin şeref ve haysiyetiyle oynanma gibi kastım olmadığı açık.

Eşiniz ya da akrabanız, topuklu ayakkabı giydiğinde, topuklu ayakkabı sesinin alt kattan duyulduğunun yazılmasının neresi şeref ve haysiyet ile oynamaktır?

Bu noktada bir ima ya da yanlış anlamaya yol açacak tek kelimem olmadığı halde, şeref ve haysiyetle oynadığımı iddia etmeyi maksadı aşan kelimeler olarak görüyorum.