BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54
HABER /  MEDYA

Babamın Günahları ne zaman birinci bölüm fragmanı bomba kadro

Star Tv'nin merakla beklenen dizisi Babamın Günahları birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanıyla büyük ilgi çeken Babamın Günahları'nın konusu ne oyuncu kadrosunda kim var? Babamın Günahları birinci bölüm tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Melisa Sözen ile Kadir Doğulu'nun paylaştığı Babamın Günahları fragmanı yayınlandığı andan itibaren ilgi çekti. Babamın Günahları ne zaman başlayacak sorusu merak konusu oldu. Gelin hep birlikte Babamın Günahları dizisine bakalım.

Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour, Sezin Akbaşoğulları ve Müjde Uzman gibi yıldız isimlerin yanında çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi’nin de rol aldığı ‘Babamın Günahları’ dizisi merakla beklenmeye başladı. Duygu yüklü hikâyesi ve ekran başındakilere ters köşe yaşatacak kurgusuyla Star TV’nin yeni yayın dönemindeki en iddialı yapımlarından biri olan ‘Babamın Günahları’, kızı için yaşamı kovalayan bir babanın hikâyesini anlatıyor.

BABAMIN GÜNAHLARI BAŞLAMA TARİHİ

Babamın Günahları yeni fragmanının yayınlanmasının ardından herkes merakla dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Babamın Günahları adlı dizinin henüz başlama tarihi belli olmadı.