BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.479,40
HABER /  MAGAZİN

Sacit Aslan kimdir Mehmet Aslan'ın nesi aile hayatı bomba

Sacit Aslan, Seren Serengil hakkında yaptığı açıklama nedeniyle magazin gündeminde. Herkes Sacit Aslan'ın kim olduğunu merak ediyor. Peki Sacit Aslan kimdir nereli kaç yaşında? Sacit Aslan eşi kim Mehmet Aslan'ın nesi oluyor?

Abone ol

Seren Serengil'e yataklı vagonda neler yaptığını biliyorum açıklamasından sonra magazinin en çok konuştuğu isimlerden biri olan Sacit Aslan, aslında cemiyet hayatından tanınan bir isim. Gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu olan Sacit Aslan'ın özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Sacit Aslan, 1953 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Babası ünlü gazinocu Fahrettin Aslan, annesi ise Zülfiye Necla Girayer'dır. Anne ve babası 1962 yılında boşandı.

Annesi Necla Hanım'ın ilk evliliğinden olan Atilla adında bir abisi ve kendi babasından kardeşi olan Selçuk (d.1959) adında bir kardeşi vardır. Babasının son evliliği Arzu Aslan'dan olan Mehmet Aslan (d.1980) adında bir kardeşi daha vardır. Sacit Aslan'ın 1977 yılında evlendi, 1991 yılında boşandı. 14 sene süren ilk evliliğinden Zeynep adında bir kızı vardır. Sacit Aslan, 1991 yılında Yasemin Kutsi ile ikinci evliliğini yaptı.

MEHMET ASLAN İLE KARDEŞLER

Birbirlerinden çok farklı olan ve uzun zamandır görüşmeyen Mehmet Aslan ve Sacit Aslan kardeş. Farklı anne fakat aynı babadan olan Sacit Aslan, Mehmet Aslan ile görüşmüyor. 

Sacit Aslan Seren Serengil'e yataklı vagon hatırlatması