BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52
HABER /  MEDYA

İstanbul'da ortadan kayboldular Müge Anlı Rabia ve Ecem bulundu mu?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 15 yaşındaki Rabia Güney ile 17 yaşındaki Ecem Eylül Üzel aranıyor. Pazartesi evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Rabia ve Eylül bulundu mu son durum ne? Rabia ve Eylül neden evden kaçtı?

Abone ol

İSTANBUL'da kaybolan iki arkadaş her yerde aranıyor. Pazartesi günü evden çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan Rabia ve Ecem ile ilgili tüm gelişmeler internethaber'de.

Acılı anne Sevgi Güney bugün canlı yayına çıkarak Müge Anlı'nın programına başvurdu. Rabia Güney annesine mektup bırakarak evden kaçtı. Annesine maddi ve manevi zarar verdiğini söyleyen Rabia'nın neden evden kaçtığı henüz bilinmiyor. 

İKİ ARKADAŞ ORTADAN KAYBOLDU

Rabia annesine acılı bir mektup bıraksa da 17 yaşındaki Ecem öyle bir şey yapmadı. Ailelerini bırakıp giden Rabia ve Ecem'in neden gittiğini bilinmiyor. Acılı anne canlı yayında seslenerek kızına kızmayacağını yeter ki eve dönmesini istediğini söyledi. 

Evde telefonlarını ve akbillerini bırakan Rabia ve Ece bütün makyaj malzemelerini alarak kaçtı. Rabia ve Ece ile ilgili tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.