BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  MEDYA

Hayat Sırları Kemal Olgun Toker kimdir nereli?

Star Tv'nin yeni dizisi Hayat Sırları bugün birinci bölümüyle ekranda. Hayat Sırları dizisinde Kemal karakterini canlandıracak olan Olgun Toker kimdir nereli eşi kim? Kaya Sırları Kemal Olgun Toker daha önce hangi dizilerde oynadı? Olgun Toker ile bilgiler internehaber'de.

Abone ol

Hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla dikkat çeken Hayat Sırları yeni bölümü heyecanlan bekleniyor. Hayat Sırları birinci bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren ilgi çekmeyi başardı. Dizide Kemal karakterine hayat verecek olan Olgun Toker özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Star Tv'nin yeni güvendiği diziler arasında yer alan Hayat Sırları oyuncularına gelin yakından bakalım. Dikkat çeken isimlerden biri Olgun Toker. Olgun Toker Kemal karakterine hayat verecek.

HAYAT SIRLARI KEMAL

Ailenin ortanca çocuğu. Babasının KPSS’yi kazanıp öğretmen olması için yaptığı baskıya rağmen, o babasının yolundan gitmeyi tercih etmiştir ve çok iyi bir aşçıdır. Anne ve babasından gizlice bir kafede şef olarak çalışmaktadır. Kemal ailede ve çevresinde sevilen, sorumluluk alabilen, ama sırasında kaybetmekten korkmayan, gururlu, çekici, esprili kişilikli bir delikanlıdır.

OLGUN TOKER KİMDİR?

Olgun Toker kimdir, 12 Mart 1988 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Olgun Toker, Icon Talent Menajerliğe bağlı olan tecrübeli oyuncu MSM Konservatuar'da eğitim görmüştür. Annesi ev hanımı, babası kaptan olan olan Olgun Toker Sanayi Ve Ticaret Odası Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra karikatürist olmak için İstanbul'a gelmiştir.  Marmara Üniversitesi Arşivcilik Bölümü'nü kazanmış fakat okula devam etmeyerek Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır. Genellikle sinema sektöründe yer alan başarılı oyuncu Olgun Toker bir çok sinema filminde yer almıştır.