BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91
HABER /  MEDYA

Eşkiya 78.bölüm ardından yeni fragman yayınlandı mı?

ATV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 78.bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümüyle ekrana gelen Eşkiya yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79.bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümüyle nefesleri kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır intikam aldı mı 79.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile yine ekran başına kilitledi. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrolünde oynadığı reyting rekortmeni dizi, yeni sezonu ile izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, Çakırbeyli ailesini düşmanlardan korumak isterken Ekrem'in kızı ile içlerine sızmalarına engel olamıyor. Ekrem ile aynı masada oturmaya bir türlü alışamayan Hızır, Mürsel Kara'nın tehditleri karşısında hala iş görüşen masada Ekrem dahil birçok kişiyi tehdit ediyor. Ekrem'in kızına aşık olan Hızır Ali ise ailede herkesi karşısına alır hatta işi Alparslan'a yumruk atmaya kadar vardırır.

EŞKİYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79.bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu dünden beri merak ediliyor. Fakat EDHO'nun yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.