BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Zico’nun hiç acıması yok

İki oyuncunun milli takımlarından geç dönmesine sinirlendi. Kadroya almadı.

Abone ol

Kadrosundaki milli futbolcuların çokluğundan dolayı hafta başından beri idmanlarda takım kurmakta bir hayli zorlanan Zico, ülkelerinden geç dönen Appiah ve Lugano’yu bu sefer affetmedi ve Ankara maçı kadrosuna almadı. Daha önce ligdeki karşılaşmaların son idmanına yetiştikleri için oyuncuları ilk 11’de oynatan Brezilyalı hoca, bu sefer yumuşak tavrını değiştirerek iki futbolcuyu da kadroya dahil etmedi

GÖKHAN DİNLENDİRİLDİ

BU arada Bosna maçında ayağına aldığı darbeden dolayı 2 gündür üst üste MR çektiren genç yıldız Gökhan Gönül, Zico tarafından Inter ile gelecek hafta içinde oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı düşünülerek, riske edilmedi. Belindeki ağrıları artan Deniz Barış da 18’e alınmayan futbolcular arasındaydı.

TÜMER METİN İLK 11’DE
F.BAHÇE’DE, Gökhan Gönül’ün yerine savunmanın sağında Önder Turacı, Deniz Barış’ın yerine orta alanda Tümer Metin, Lugano’nun yerine de savunmada Yasin Çakmak 11’de yer aldı. Ayrıca sarı-lacivertlilerde, sakatlıkları nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Kezman, Gürhan ve Serdar’ın yanı sıra, Uğur alınmadı.