BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,68
ALTIN 2.392,82

Yıldırım'dan darbe heveslilerine uyarı

Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran seçimleri için AK Parti'nin rahat olduğunu, seçimlere hazır olduğunu söyledi. Darbe heveslilerinin 15 Temmuz'u örnek gösteren Yıldırım, "Çılgınlık yapan bedelini öder" diye konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
misafir

darbe olacakmış gibi davranıp milleti ohal ile durdurmaya çalışmakta neyin nesi bunun adı olsa olsa gitme korkusu olur

Hakkı Baba

Kendilerinden başka darbeci olmayınca sözde darbecilere rahat rahat sallıyor.

Misafir

benzin 15 lira mazot 10 lira gaz 5 lira olsun üzülürsem namerdim bu millet fazlasıyla hak ediyor evine ekmek götüremez oldu millet düşmüşler koltuk sevdasına ülke şu an çokmu iyide bu saatten sonra iyi olacak binaliye göre birşey yok ekmek elden su gölden cebinden arabaya benzin koymuşta gezmişmi hiç ekmek almışmı evine bir sorun bakalım.

misafir

Bizi seyretmeye devam edin…Nasıl? Maaşlar tıkır tıkır alınıyor. Fona geçen şirketlere kimse hesap soramıyor.Faaliyet raporu talep edildiğinde de ‘henüz kuruluş safhasında’ cevabı veriliyor.Boşuna ismini Varlık Fonu olarak koymamışlar. Fon şimdiden birileri için varlık kaynağı haline geldi. Bu şekilde 4 sene sonra ilk raporlar yayımlanır herhalde.Böyle bir fona kim, niye borç versin ki!

misafir

Başkanlık seçimine kadar yana yakıla nakit arayan Erdoğan’ın hayal kırıklığı had safhada. Fiyaskonun acısını fon fikrini allayıp pullayanlardan çıkaracağı söyleniyor ki ortada ne fon var ne de bir icraat.

misafir

DARBE TEŞEBBÜSÜNDEN HEMEN SONRA TVF KURULDU! 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsünün akabinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden (TBMM) geçen ilk kanunlardan biri ‘TVF’nin kurulmasına dair kanun’ oldu.Ne kadar aciliyet kesbettiğini varın siz tahmin edin.Boru Hatları ile Taşımacılık AŞ’den (BOTAŞ) Çaykur’a, Ziraat Bankası’ndan Türk Hava Yolları’na, Türk Telekom’dan Eti Maden’e Hazine payı olan ne kadar kıymetli varlık varsa bir gecede fona devredilmişti.

Misafir

Başka çareleri kalmadı.sabah akşam tv lerde konuşup ha bire muhalefeti kötüleyip 15 temmuz paropagandası fetö magduriyeti v.s v.s ile göz önünde olup halkın kafasında imaj oluşturmak.

Misafir

bundan gayet eminim ,bambaşka derdiniz var

Misafir

kardeşim bu nedir ya sizden çektiğimiz sabah akşam yorulmazmısınız televizyon toplantı miting seçim parti işinizi doğru düzgün yapsanız bunlar olmaz zaten.bu milletin geçim derdi zaten kendine yetiyor.

Misafir

binali artık tehditleriniz sökmez bu halk GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERİR MERAK ETME siz sonrasını düşünün ALLAH CC.KERİM VE GAFFUR DUR.

murat aker

''Yani Seçime sadece biz girelim.Diğerleri girmesin girerlerse haindirler,darbecidirler amaçları bizi devirmektir'' mi demek istemiş.Buna en basit haliyle çocukların oynadığı oyunlarda dahi MIZIKÇILIK denmez mi?

ne alaka

Bayram değil seyran değil Başbakan bu açıklamayı neden gerek gördü?Ak Parti dışındaki partilerin seçime katılmasını darbe ya da Erdoğanı devirmek olarak lanse etmeye başladılar.

ahmet tan

tüm memurları sözleşmeli yapmaya çalışan bir zihniyete oy vermem

hakkı turhan

Akp de sandıkta ödeyecek memurları sözleşmeli yapma hayalini ve sözleşmelileri kadroya almamanın cezasını

Ali

Iyi partiyi deneyeceğim.artık zamlar yetti

adem

ch de densiz özerler var çılgınlık yapacakmış ancak sen Erdoğan seçilince çıldıracaksın densiz

NeÇılgın

Çılgın Binali ne çılgınım kim cılkını?

Sade vatandaş

Bıktık artık. Hep yüksek perdeden tehdit ve ayar. Demokrasi sizin için , Benden başkası olamaz . Kibiriniz sizlerin sonu olacak. Cukka ittifakı. Yeni tünel açılmış haberiniz olsun

misafir

darbeden medet uman şerefsizdir

misafir

inşallah köprü altından konuşmuyoruzdur

Misafir

emeklilerin hakkını verin sandık geliyor

Halk

Yeter artık kardeşim midem bulanıyor valla

Misafir

Devletin iki şeker fabrikası 380 milyon liraya satıldı...

misafir

Khk larla secim olmus bitmis . Deyiverin mi diyo?

  • 1