BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.390,99

Taşeron kadroda işçileri üzecek haber!

Kadro bekleyen taşeron işçileri üzecek haber. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu taşeron kadro konusund takvimin belli olmadığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
ayhan kayhan

ben Rabbime havale ediyorum.Keşke hiç söz vermeselerdi de o zaman yapmasalardı. Taşeronların kaderi bir insanın iki dudağının arasında ama o da susuyor nedense.(Cumhurbaşkanımız) Hakkımızda hayırlısı...

Misafir

Yeni seçim döneminde bir ara gazı daha verirsiniz olur biter...Bu kadar basit değil mi?

TAŞERON

taşeron işçiler ak partiyi çözdü artık biliyoruz kandırma şekillerini artık bizler hakkında haber yapılmasın.artık bizlerden ve ailelerimizden ay alamayacaklar bunu bilsinler taşerondan uzak dursunlar

dombra

seçim zamanı bir iki konuşuveriyorlar haydi oylar sepete.vekillerin bakanların yurt içi ve dışında bir yada daha çok iş yeri var.adamlar işyerlerinde ne çalıştırıyor sanıyorsunuz.tabiki işçi ey hamal işçi seni kadrolu yaparsa ayagına sıkar asgari ücrete çok iyi zam verirse karı azlır ayagına sıkmış olur.benim sefayi halkım sen böyle devam et daha çok beklersin.

Misafir

Taşerona gelince yan çizmeler başladı. Seçim vaadiniz di oy aldınız bu vaatle sayın Bakan hatırlatırım. Bütçe yok zorlar çamurlarına yatmayın binlerce memur alınırken nasıl bütçeniz varsa Taşerona da vardır.

  • 1