BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.420,04

Selahattin Demirtaş Türkiye'yi felakete sürüklüyor!

Başbakan Davutoğlu'nun yaptığı çağrının bir tek CHP'de karşılık bulması, Türkiye için bir kazançtır. MHP lideri Bahçeli, beni şaşırtmadı. "Evet" deseydi şaşardım. Selahattin Demirtaş ise, Ankara'da yapılan kahpelikten nemalanmak istiyor!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 65 Adet Yorum
Toroslar0101

Suç bunları gazete ve tv lere çıkaranlarda. Medya bunları şirin göstermekten vazgeçmelidir. Böyle giderse kendilerini insan zannedecekler.

Ö.Bayram

Eğer Türkiyede selonun dediği gibi seçimden önce öyle şeyler olursa bilsinki ilk selonun başı gider bunu hesaba katmıyor.Burası kobane değil kaçacak yerde bulamaz.Halkın galyana gelmesi zannediyorlarki bir iç savaş çıkarsa bölünürüz diyeayrı devletmizi kurarız diye bilmiyorki yanan ilk ateş onalarıda yok edecek

Misafir

adam doğruları yazmış neden kızdın

SALİH DOĞAN

PKK KATLİAMLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ.POLİS,ASKER VE SİVİL DEMEDEN KATLEDİYOR.ALLAH BELALLARINI VERSİN

alaattin can

VAlla sizi tebrik ediyorum ellinize kolunuza sağlık içimin yağı eridi duygularımıza tercüman olmuşsunuz tşkler

Misafir

Daha patladığı anda polise saldırıp hükümeti suçlayanların olduğu bir saldırı hükümetin işine yarar mı? bir de tesadüfe bakın siz ki terör örgütü de eylemsizlik kararı almışmış...

Ismail bsr

Vay be medyada hdpli olmayan bir yazar ellerine saglik on numara yazi olmus tebrik ediyorum

PKK yapıyor HDP de Oy İstiyor

PKK patlattı buğün de HDP li Hain Yalancı Demirtaş ta HDP ye oy istedi. Bakın hiç bir patlamada HDP li milletvekillerine bir şey olmadı. Ne Diyarbakır ne de Suruç ta bir HDP li ölmedi. Kılına zarar gelmedi. Buğün Ankarada patlama yerinde HDP Miting yaptı. HDP li Başkan ve Vekillerin yüzü gülüyordu.

kartal

Siyaset, çok geniş bir hayat tecrübesi gerektirir. Üç-beş eşkiyanın emrine kendini sunanların yapacağı iş değil bu. Bu adama bir iyilik yapılmalı ve mümkünse herhangi bir sebze halinde hamallığa alınmalı.

İçi yanan

Hadi ordan seni gidi iktidar yalakası. Sen halen Ölenlere üzülme derdinde değil İktidarın oy kaybı derdindesin. Kalpsiz adam.

Misafir

nasıl utanmadan Demirtaş ile barış kelimesini yan yana getirebiliyorsunuz anlamıyorum tabi barış kelimesinin anlamı sayenizde küfür gibi algılanmaya başladı normaldir.

şener karlı

seçimden sonra başına gelecekleri erdoğanı örnek göstererek anlatıyor kelepçe kelle kulak işleri kendi başına gelecektir.

Misafir

barışın adını kirlettiniz teröristler ne barışı? keleşlerle roketlerle hendeklerdeki eyplerle barış gelmez gelecekse siz terröristler temizlenmeden gelmez bakıyorum yahudi koıuycalarınızdan bu konuda iyi ders almışsınız her türlü katliamı yapıp teörristlik yapıp üste çıkıyorsunuz iftiracılar

Mehmet

Tabi Demirtaş başbakan ya ülkeyi felakete sürüklüyor. Hiç davutoğluna CB ye hakan fidan a laf etmek aklınıza gelmiyor. Arpacısınız hepiniz Allah belanızı versin.

Misafir

terörist teröristtir teröristin birini kötüleyip birini barış güvercini gibi lanse edersen başka türlüsünü bekleyemezsin nasıl yakalayacaksın? en iyi güvenlik ve korum tedbirleri uygulayan batılı ülkelerde bile terör faaliyetleri oluyor ortadoğu cehenneminde başka türlüsü olamaz

m.kilic.

NOT:bugün bu yaziya benzer.yeni sefak gaseteside yayinlamisti. Onun mesaji bize suydu: Devlet yanlisi Bu Gazete.Bize Sunu Acik Acik Sunu Sölüyor. IŞİD, PKK/KCK terör örgütü üyelerine yönelik eylem kararı aldı.ve geregini ve verilen Emri bire bir yerine Getirdi.Bu Devletin ve AKP Hükümetine Boyununu Egmiyen. Hata R.T.Erdoganin Söylediklerine Karsi Cikan ve itraz Eden Her Kes Terörüsttir ve ihanetcitir.ANKARA'da BARIS ve DEMOKIRSI Adina Yürüyenler`de PKK/KCK terör örgütü üyeleridir. ANKARA'da peş peşe patlayan her 2 bombalı saldırıyida Biz Yaptirdik. IŞİD,di de Biz Kurduk. gerekenide yaptiririz.Ona göre Ayaginizi denk Atin.Demeye Getiriyor...? NOT: (Hic Kimse itraz etmesin)bir baris yanlisi olarak: icinizdeyiz ve disinizdayiz.Düsündüklerinizi yaptiklarinizi uyunlarinizi: GÖRÜYORUZ DUYORUZ VE ISITIYORUZ:bu kadar nettir...? Hesap vermekten KACAMASINIZ:

m.kilic.

Bu yazar bize sunu anlatiyor.HDP:Demirtas PKK Eylemlerini yeterince karsi cikmadigi icin.Bizim Devlette Ankaradaki katliyami yaptigini Demeye calisiyor.Polis Asker Bizm.Ankara da KATLIYAMA Ogruyan da PKK/HDP:Taraftarlaridir.Gereken yapilmistir sesini Cikarma. DEMIRTAS:Böylece bir Alcagca bir yaklasim sergiliyor bu yazar:

adanalı

Allah pkk nın belasını verecektir işallah

Misafir

sende isit ci alcaklar gibi Satilmis bir yaratiksin, yazinda Mantik denen birsey yok satilmisligin belli oluyor hepsi o sahi siz nasil bu Kadar alcak olabiliyorsunuz?

misafir

surucun reyhanlını diyarbakırda patlayan bombaların failleri , arkasındakiler bulunsa ve gereği yapılsa bu eylemi yapabilirleriydi? hepsi karanlık kaldı. suruc eylemini yapanın kardeşini bulamıyorsan a da gelip ankarada intihar eylemi yapıyorsa sen ne düşünürsün

murat boz

ah şu iktidar sevdaliği ah...allah sizi islah etsin..yapılan tüm katliyam sizde ortaksınız...sayın demirtaş kadar ağziniz barış koksa hala demirtaş üzerinden akp ye yalakalık yapiyorsunuz..utanın biraz utanın..

Misafir

sayın yazar bahçeli konusunda haksızsınız fakat sayın başbakan chp ile koalisyon kursaydı işin başında kurardı bu ortamda seçime gidilmesi yanlıştır sonuçlar aynı çıkarsa durum ne olacak benim oyum mhp ye

bu zihniyetler

merhaba, bu milyonlar Rüşvet ! ve SIFIRLA TÜRBANCI Tayyip, ve bu kalleş ! hain demirtaş.Allah bunlar'ın belasını versin,Alla vermese Adalet ve hakim versin.

Misafir

merhaba, bu milyonlar Rüşvet ! ve SIFIRLA TÜRBANCI Tayyip, ve bu kalleş ! hain demirtaş.Allah bunlar'ın belasını versin,Alla vermese Adalet ve hakim versin.

Misafir

Paralel yapının kurtulması için DEMİRTAŞ kürtleri su gibi harcamaya devam ediyor bütün amaç paraleli kurtarmak.