BIST 10.315
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.407,75

Seçim sonuçlarını bilemeyen Faruk Acar'ın izahı

1 Kasım seçim anketlerindeki verileri, seçim sonuçlarına yaklaşamayan araştırma şirketlerinden Andy-Ar’ın sahibi Faruk Acar, “AK Parti’nin HDP’den de oy alması sosyolojik olarak açıklanamaz. Türkiye sosyolojisi yeniden yazılmalı” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
hakan yaka

Demekki bu yazıya göreve bazı kendini entelektüel zanneden nişantaşı sonradan görmelerine göre cahil olarak tarifi yapılan ve beğenilmeyen halk sizden akıllı ve sizi yanlış yönlendirip ters köşe yapmış!!!Yanlışsa eğer bu yorumum lütfen biri düzeltsin arkadaşlar!!!

Misafir

akp nişantaşında oturan tatlısu solcularından oy almadı pkk belasından imanı gevremiş kürtlerden oy aldı. diyarbakırlı ve pkkya karşı olan bir kürt ırkçı mhpye mi yoksa ulusalcılık ayağına memleketteki bütün farklı kültürleri silmeye uğraşan chpye mi oy verecek.

Misafir

neden açıklanamazmış hdpye güvenini yitiren bir kürt kendisini bir kaşık suda boğacak mhpye mi yoksa dersimde bombalayan chpye mi oy verecek. hüdaparı da bitirince akpye oy vermekten başka çareleri kalmadı.

el turco

bu isi bilmiyorum demiyorda

vatandaş

Hala işi bırakmadınız mı? Doğru Bahçeli, demirtaş ile kılıçtaroğluda hala kazandık diyor : )

anadolunun toplumsal yapısı

sosyolojiyi batının çevirilerinden öğrenenler hiç bir sosyoloğumuz yüz yıldır sahada adam gibi çalışmamış anadoluyu tam olarak tanımamış ama konuşmaya gelince evrensel güzel kelimeler arkadaşım anadolunun toplumsal yapısını hiçbir sosyoloğ bilmiyormuş öğreneceğimiz çok şeyler varmış desen ölürmüsün.

cücü

bilemedin diye bahaneler uydurma kardeşim...

ad soyad

beceriksizliğe kılıf aramanın böylesi.

hasan er

bence siz bu isi birakin. yapamadik demiyorlar da, olaya yanlis diyorlar. hayret bir sey.

mehmet emin

doğu ve güneydoğuyu görmüşmü acaba?doğu,ve güneydoğuda ak partiye verilen oylar uzaydan geldi heralde.

Vay be

Bence siz hdp'ye angaje olmaktan çıkarsanız doğru sonuçları tahmin edebilirsiniz, siz sayın faruk acar derdiniz hdp'ye baraj aştırmak, ve akp'yi düşük göstermek algı çalışması yani.

Misafir

milliyetçilik ne demek kardeşim,vatanını milletini sevmek değilmidir. HDP ZATEN DIŞ GÜÇLERİN OYUNCAĞI

yusuf

Bence siz varsayımlarınızı değiştirin

ö.ş.

ak parti ninsöyleminin neresinde milliyetçilik var bir açıklasınlar da biz de öğrenelim

  • 1