BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.387,40

Pentagon sözcüsü YPG'ye 'ortağımız' dedi

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Sözcüsü Adrian Galloway, Suriye'de şiddeti yatıştırma ve DEAŞ ile mücadelede dikkati dağıtmama çağrısı yaptı. Sözcü, YPG'nin yeni adı Suriye Demokratik Güçleri’nden 'ortağımız' olarak da bahsetti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
vatan

"Dost ve müttefik" abd ye bu yaptıklarına karşılık vermek Türkiye'nin borcu olsun. Genç nesillere bu borcu iyi anlatmak lazım ve bir gün mutlaka ödenmesi lazım.

SİVASLI

BUYUK ŞEYTAN SEN KENDİN KURDUĞUN DEAŞ İSİMLİ İSLAM DÜŞMANI BESLEMEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ TIRLARLA NASIL GÜVENLİ YERLERE TAŞIDIĞINI BİLMEYEN KALMADI, SADECE İSLAM DÜŞMANI YALAKALARIN VE BATI BUNLARI GÖRMEZDEN GELİYOR SAHTEKARLIK GENİNİZDE VAR AMA NE YAPARSANIZ YAPIN BUYUK İSRAİL KU RUL MA YA CAK.

mevhibe inal

Amerikalı "General Wesley Clark 2007" konuşmasında "2001 yılında Pentagon üst düzey yetkili, Ortadoğu'da 7 ülkenin işgal planını bana gösterdi", diyor. General Clark, "Neden" demiş. Bizde "Neden" diyoruz. Teröristlerle daha güzel bir dünya kuracağınızı mı düşünüyorsunuz?! Yoksa soykırım mı yapıyorsunuz?!

Misafir

size kim sahip çıkacak bakalım

Misafir

Bir an once usa ile savasmaliyiz...

Misafir

bu sarlatanlara ne emir veriliyorsa onlar onu zirvalar, yani beyaz saraydaki bunakin sozculugunu yapiyor.

Erol Baron

En fazla haini ahlakını kaybetmiş ülkeler barındırır. ABD de bu ahlaksız ülkelerden biridir ve satılık ahlaksızı çoktur. Bilginize...

Misafir

40 yıldırPkk ülkemizde askere polise halka saldırırken endişeli değildiniz değil mi. Sizi gidi iki yüzlüler sizi binlerce kilometreden gelipte buralarda ne arıyorsunuz .belanızı mı

Hasan

Kürtler yok edilemez. Türk ırkçılığı bir hastalıktır ve sonuçları felakettir. Hem Türk toplumunu çürütmekte, hem de yobaz dinciliği ortaya çıkarmaktadır.

bu hainler

vay kalleş Amerika ve faşiz, Pentagon sözcüsü hain General.

Raşit

O zaman sıkıyorsa git Afrinde Pyd/pkk ile savaş. Hep kaleşce tüm bölge insanları yoksulluklarında yararlanıp kandır kulan mendil gibi çöpe at. Hadi Suriye böyle Ya nijerya ya ? Hepsi yalandan terörle mücadele, hepsi peteol için. Buları herkesin bilmesi gerek

osmancık

Dünyanın başına büyük bir bela geliyor. Amerikayı CENTCOM subayları yönetiyor. Halkın seçtiği başkan sadece bir kukla.

ŞEF

ORTAĞININ ANASI AĞLIYOR. BAY SOYSUZ. SİZDE AĞLAYIN.

  • 1