BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,63
ALTIN 2.389,37

Metehan Demir'den bomba ses kaydı için açıklama!

Egemen Bağış ile Metehan Demir arasında geçtiği iddia edilen ve Kur'an ile dalga geçtiği öne sürülen ses kaydı ile ilgili Metehan Demir bir kez daha özür diledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 110 Adet Yorum
Ali atak

Hepiniz süzmesiniz katılarız tertemiz

Buket Kara

Hucutat suresi 6 yi da Google dan mi bulup caktin ?

YORUMCU

Madem montaj,montaj yapanlar tovbe dediginiz yerleri niye kesmedi?

sur

hepsi yalan

kahretsin

oy verir ken hiç şuphem yoktu şimdi bu olaylara bakarken kendimden ble şüpheleniyorom mıdem bulanıyo artık ....

ORLANDO

ULAN ADAM BAKARA SURESİ İLE DALGA GECMİŞ HALA KURANDAN YOLA CIKARAK KONUŞUYOR DİYORSUN NE KA MAL ADAMSIN!

Mevzubudur

Demekki sende özel sohbetlerinde bu tür makaralar sardiriyorsunli birde utanmadan savunuyorsun. Merci kıpti şecaat arz ederken sirkatini söylermiş... Yakışıırr...

MGT

inanilmaz kalkmis birde savunuyor,eger tapekeri harf harf birlestirip montajlamadilarsa ( ! ) , acin dinleyin tapeleri kelimeler ortada.Hala kanmaya devam edin , yikiliyor ortalik acin dinleyin , Iranli biri devleti satin almis komple , paralar ortada , video goruntuleri ortada,inanamiyorum birde utanmadan mecliste fezleke icin red veriyorlar,ayip ayip be , bizim yani milletin vekilisin, yemin ettin oraya cikarken , namusum dedin , serefim dedin , utanmadan red oyu verdin, yazik yaziklar olsun

USTAD

hepimiz yakın dostlarıyla özel sohbeti esnasında iki kişi arasında haddini aşan şeyler konuşabiliyoruz. bu genelde espri konularında oluyor. metahan demirinde çok efendi düzgün biri olduğunu herkes bilir. açıkçası bu kayıtları çokda kaale almıyorum.

haydar

montajdır,montaj,hani kedidir kedi. hikayesi varya.Dileriz Allahtan bidiği gibi yapsın.

anti-akp

bari açıklama yaparken Kuran-ı Kerim'i kullanma da sadece yaptığınla kal.daha fazla batma, daha fazla batırma

anadolu kartalı

vay be...ilk kez ses vermiş, mecliste böyle bir eskisi de olsa müftü varmış...

z kara

Google dan ayet aramayi ogrenmis hocasindan. Nurlandim diyordu demek dogruymus :) Acaba yarin hangi ayeti sallayacaklar rezillik,gercekten rezillik. Bunlarin yaptiklari sahtekarliklara ragmen hala inanan varsa pes!

Ahmet

Helal olsun bu montajcilara, herkesin taklidi yapiyorlar... hem de konuyu iyi tutturuyorlar... Yasa sen Metehan, yasa sen Egemen! Ozur dilerken bile ayetlerden ornek veriyorsunuz ya helal olsun bu piskinlige! Bakara suresi yahudilerin (/bakara/inek)kesme konusunda gosterdileri laf ebeliklerini, doneklikleri, peygamberler ile dalha gecmeleri, peygambelerini satmalarini cok guzel ozetliyor... Ve bu adamlarin ayetler karsisindaki tavirlari bana bunu hatirlatti, ilk firsatta bakara suresini ve tevsirini okuyacagim

ahmet özkan

Hucurat suresini google çıkardın dimi? Sen tam bir yawşakşın bilmem ne kaçıncı ayet

fırat

adam inançlı olabilir. dalga geçtiği konu, din istismarıyla siyasette mevki kovalayan bakan beydir. aslında malumun ilanı bir ses kaydı olmuş. halkımızda ona göre karar versin sandıkta...

Sus Terbiyesiz

Yazıyorum googla salla babam salla. Vela entum tahudunu mahudun. sana da konuştuğun zevata da yazıklar olsun.böyle adamlara hala oy vermeyi duüşünnüyormusun makarnacı akkoyun kardeşim.

mert

Hiçbirimiz bu pislikleri savunmak zorunda değiliz arkadaşlar. çünkü bizler onların umurlarında bile değiliz.

SAVCI BEY

Ak partili oldugu icin sucsuzdur.

Budami Montaj

Farklı zamanlarda Arapça konuşan Alman taklitleri dahil farklı konuşmalarımı gizlice dinleyip montajlayanları Allaha havale ediyorum. Yalana bak YALANCI HERIF Iyiki Ahiret var mahser var.

yuh olsun metrehan

Her sabah seni dinlerdim işe giderken, adam sanırdım seni, bir yakınının da aday olduğunu duyunca kıllanmıştım içime şüphe düşmüştü. Konumun itibari ile yakın olabilirsin o kademedeki kişilerle hadi onu geçelim ama harbiden adam değilmişsin cıvık cıvık bir adammışsın mikrofon önünyle arkası bambaşkaymış. Bir nokta daha samimiyetininin derecesi de çok garip valla acaip tiksindim.

cumali özdağ

inançla bu kadar dalga geçilebilir. farkındamısın sayın eski bakan acınacak hsldedin...

Gözlemci

İnanın ben bu adamın suratını ne zaman görsem,her nedense aklıma hep oyun hamuru gelir.Her kalıba girmeye,her şekli almaya o kadar müsait ki!

insan

Kullanilmisiz resmen. insanlarin dini hassasiyetlerini kullanarak milleti soymus bu hirsizlar

Hoca

Allah'ın yüce kelamını haşa korumak bizim gibi aciz kullara düşmez.Zira O,Allah'ın sonsuz kudretinin koruyuculuğu altındadır.Eğe,bu söylenip yazılanlar doğru ise,vay onların haline.Yüce Rabbim,dünya nimetlerine kanıp menfaat uğruna güzel dinimizi kullananları ıslah etsin,ıslah olmuyorlarsa -Kahhar- gücüyle helak etsin.