BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,70
ALTIN 2.421,69

Mahir Ünal'dan CHP'ye: Kılıçdaroğlu'nun CHP'si bir operasyon aparatıdır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP'nin Afrin söylemlerini eleştirerek, ''Sistematik olarak Özgür Suriye Ordusu'na saldırmaya başladılar. Sonra bu saldırı genel başkan seviyesine çıktı. Şimdi, bu bizim bildiğimiz CHP. Bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si bir operasyon aparatıdır" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

12 Eylülü bozmak ve yıkmak için gelmişti. El attıkları her şeyi bozdular...........1961 Anayasasını bozdular, parlamentoyu bozdular, partileri bozdular, ceza yasasını bozdular, basını bozdular, laikliği bozdular ve nihayetinde Cumhuriyeti yıktılar.

Misafir

İstanbul'da sabah saatlerinde polis çok sayıda eve düzenlediği baskınla HDP yöneticisi 31 kişiyi gözaltına aldı.

Misafir

MİT ve Genel Kurmay elinde olan hükümet nasıl olur da, sözüm ona aylardır hazırlık yapan sözde darbecilerin hiçbir faaliyetinden haberdar olmaz?............ .Sözde darbeciğin ertesi sabahı 3000 kişiyi tutukluyorsunuz ama, bir önce 3000 darbecinin varlığından haberiniz yok öylemi!. .Kim yer bu hikayeyi.

Misafir

Dolmabahçede çekilen fotolarını unutmadık Mahir.

Misafir

AKP'de Her Şey Bir Tuhaf oldu!...Kendini Haçlıların yok etmeye çalıştığı İslam kahramanı gibi sunan birinin haçlıların lideri olarak gördüğü kişi Papa'dan dua istemesi tuhaf değil mi?

Misafir

Erdoğan "Artık güvenmiyorum" demişti; Erdoğan'ın tepkisi üzerine AKP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), üç ay anket yaptırmama kararı aldı.

ecemnur

Bırakın CHP yi MAN belgeleri ne oldu,Zarab davası ne oldu Zafer Çağlayana neden tek soru sorulmadı?Rüşvetçiler neden kollanıyor?Görevden alınan belediye başkanlarına neden nereden buldun diye tek soru sorulmadı?Neden Ak Partili vekillerin yakınları bedelli ya da çürük alıp askerlikten kaçıyor?Kendi çocuklarınızı neden yollamıyorsunuz Afrine?

Balaban Beyi

Başta AKP olmak üzere bütün siyasi parti ileri gelenlerine sesleniyorum; HİTAPLARDA SEVİYELİ OLUNUZ.. Öyle sokak çocukları gibi düşük seviyede konuşmak yakışmıyor doğrusu. Eger gerçekten Kılıçdaroğlunun böyle bir durumu var ise Türk adaleti ve Türk savcılarına gereken bilgileri verin .Gereği yerine getirilsin. Yoksa böyle ÇİRKİN İTHAMLAR hiç de sizlere yakışmıyor...

Misafir

kemal beyi boşverinde ülkeyi içine düşüpdüğünüz bataklıktan çıkarmaya çalışın. memleketi bu hale kılıçtaroğlu getirmedi millet o kadarda aptal değil siz mahvettiniz huzurlu Türkiyemi

  • 1