BIST 10.108
DOLAR 32,39
EURO 34,69
ALTIN 2.410,36

Kılıçdaroğlu'ndan yeni Muharrem İnce açıklaması

İstifası istenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti binasında açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da kucaklıyoruz diyen Kılıçdaroğlu, birlikte yürüyeceğiz açıklamasını yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 60 Adet Yorum
abcd

Adamın söylediği tek doğru; haziran güneşli ve günlerin uzun olduğu ay diyerek iyi olanların kazanacağını söylemiş olmasıdır. İyi olan Cumhur ittifakı kazandı.

AHMET ..34

BAY MUHARREMİ 2019 MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNDE İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNE ADAY YAPIN CHP 2nci YENİLGİSİNİ YİYECEK ŞİMDİDEN YAZIN KENARA.

Misafir

kendi biricik ama mecliste akp Bahçeliye mecbur,o nedenle..basit yani

Misafir

Aklının ermediği konulara dalma,komik olma.!!!

ŞAŞIRDIKK!!!!!!

OLMADI KILIÇDAROĞLU,BU DÖNÜŞLER SİZE YAKIŞMADI.ÖFKE KİME NEDEN.???

Misafir

Artık şekerle uğraşmıyoruz İHA var, SİHA var, Atak, altay, Milgem, Mızrak, Göktürk var.

Misafir

TABİ,NE DEMEZSİN.ŞEKER FABRİKALARI DA GİTTİ.???

Misafir

Kııçdaroğlu diyorki seçimin kaybedeni AKP imiş. Daha ne konuşacağız. Bu adamın sadece AKP ye faydası var başka hiçbir şeye faydası yok. CHP buna artık TAMAM desin.

Misafir

Konuyla çok ilgisi yok ama CHP 70 vekil kiralık olarak AKP ye, 70 tanede MHP ye göndersin. 5 yıl sonra tekrar aday listesine onları yazsın. Çok demokratik olur.

Misafir

bu pehlivan doyumsuz. Allah doyursun seni

Ahmed

Misafir 15:57 hangi maddeden kullanıyorsan azalt canım benim kafa olmuş 1500

Misafir

ÖZDİLİN KİMSEYİ ÖVDÜĞÜNÜ GÖRMEDİM.KENDİSİ MUHALİF BİRİDİR.

Misafir

UNUTMA Kİ DEMOKRASİ VAR CHP DE BU ÇALKANTILAR SAĞLIKLIDIR.LİDER DEĞİŞİKLİĞİNİ SEÇMEN İSTİYORSA OLACAKTIR.SİZ DERDİNİZE YANIN BAHÇELİNİN GÜDÜMÜNE GİRDİ AKP.

Misafir

İNCEYİ İSTİYORUZ.OY YOK AKSİ DURUMDA.

Misafir

DOĞRULAR TEKTİR AMA HANGİSİ DOĞRU?

Misafir

AKP eriyor demek gaflettir.daha önce de denendi,dayanağı da var yanında..BAHÇELİ FAKTÖRÜ .........!!!!!

DEĞİŞİM ZAMANI GELMİŞTİR.

MİLLET DE BÖYLE PATLAMAK ÜZERE,BİZ LAFI GERİ DE ALMAYIZ,ANLAŞILDI Kİ,CHP İNCE İLE İVME KAZANACAK,ORASI MİLLETİNDİR,HER BAŞKAN GEÇİCİDİR VE ZAMANI GELİNCE DE GİTMELİDİR,

Zeren

Bir CHP li olarak üzülerek söylemem gerekiyorki sayin Kilicdaroglu yenilmeye doymayan bir güresci gibi. Yeter artik AKP nin bu yükselisi ve Yeni sisteme gecilmesinin en büyük sorumlusu sen sin. Aslinda muhalefet icin bulunmaz bir ortam, insanlar mutsuz, umutsuz ve issiz ama yine de iktidarin oy orani nerde CHP nin oy orani nerede.

Vatandas

CHP yi ya teslim alacagiz yada teslim alacahiz. Yeter artik kukla oynattiginiz.

sevgi insanı

bıraksan herkesi kucaklıcak adam )))

Misafir

Sunlara bakın daha partilerini yönetemezken ülke yönetmeye talip oluyorlar. Yazık çok yazık

AKUSLU

YİNE ADAMI BİR YIL DAHA OYALIYACAKSIN SENİ UYANIK.İSTİKAMET YEREL SEÇİMLER.YİNE ADAMI KULLACAN.

Misafir

çocuğum sen siyasal bilgiler mezunu olmalısın ancak onlar bu yorumu yapar parlementonun meclis olduğunu bilmeyenler yani AKP nin başarısı bugüne kadar merkez sağ oluşundan ve liderinden kaynaklanıyor kopya ile mi asılı devireceksin kokareçi çok acılı yeme oğlum emi

memik oğlan

'''CHP TABELASIYLA''' TÜRKİYE'DE HİÇ BİR PARTİ DERNEK KURUM KURULUŞ ŞİRKET MAĞAZA KÖY KASABA BUNDAN SONRA BAŞARILI OLMAZ OLAMAZ (ZATEN 1950 DEN BERİ OLMADI) ATATÜRKÜN 100 YILLIK MİRASINI TÜKETEN K.K NA ALTIN BALYOZ ÖDÜLÜ VERİN..PARTİYİ KAPATIN YENİ BİR AKIL VE DÜRÜSTLÜKLE YENİ BİR PARTİ KURUN AMA AMA YENİ KAFA İLE HA UNUTMAYIN SOL SAĞ ORTAYOL YAN ALT ÜST KÖŞE ÖNEMLİ DEĞİL YERLİ MİLLİ OLUN ŞANSINIZ OLUR DAHA NE DİYELİM YAHU..BUNCA YENİLGİYİ BENİM PAPAĞAN NECMİ ALSA BU GÜN EN AZINDAN MUHTAR OLURDU

GERÇEKLER

Reis devrilmek isteniyorsa merkez sağ çizgide bir parti kurulumalı,partinin başında karizmatik konuşmasını bilen ince zekalı insanların damarına basmadan kucaklayıcı tavır sergileyen bir adam lazım.Chp 1000 tane lider değiştirse boş kazanamaz. ülkemizdeki halkın %65 i kendini muhafazakar devlet sevdalısı olarak tanımlıyor, sol cizgide bir parti şaha bile kalksa en fazla %28 civarı bir oy alır.Reisi devirebilecek adam Numan Kurtulmuş profiline benzer bir adam olmalı bağırıp çağıran kükreyen hergün cumaya giderim diyen muharemden birşey olmaz.Anlıcağınız yeni merkez sağ cizgide bir parti kurulup başına karizmatik konuşmasını bilen halkı kucaklayan bir lider gerek.Muharem ve Akşener hikaye birşey olmaz onlardan