BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,59
ALTIN 2.389,65

Hürriyet yazarından gazetesine 'Erdoğan' çağrısı

Hürriyet hakkında savcılık tarafından re'sen soruşturma başlatılırken, gazetenin köşe yazarı Akif Beki Hürriyet'in "ciddi ve samimi bir özeleştiri" yapması gerektiğini yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
16spor

herkes bir bilir kişi,kula kulluk etmek dinimizce haram zaten, cumhurbaşkanımız bu ülkede en çok sevilen yaşayan bir kişi,ister kabul edin ister etmeyin,şimdi çıksam ideolojinin sahibine veya fikirlerine bir iki laf etsem bu seferde senin gibiler ayağı kalkıyor,yok birbirimizden farkımız hepimiz aynıyız ,bırakalıım bu en iyi benim ayaklarını .

bir sade vatandaş

RT Erdoğan bir yığın pot kırıyor ve bir gazete bunu haber yapıyor, gayet normal bir durum. Anormal olan bizdeki kula kul olma karakterimizdir. Kul olduğumuz insan ne yaparsa yapsın doğru dur diye kabulleniyoruz. Kul olduğumuz insanın yanlış yaptığını söyleyenlere ölümüne yükleniyoruz. Taraf olmayan bertaraf olur dendi, kindar bir nesil yetiştireceğiz dendi, kininizi unutmayın dendi, demokrasi bizim için amaç değil araçtır dendi, kelleler dendi , bunlar gibi bir sürü cahilce laflar edildi. Bunları haber yapanlara ise ölümüne yüklenildi. Ülkemizin 13 senede getirildiği durum bu işte.

hayrullah taşdelen

Erdoğan ve onu seçenler bu ülkenin gerçek demokratlardır diye çok şımarmanın anlamı yok. İnsanların sabır sınırlarını zorlamak bazan çelik iradeleri bile çileden çıkarır. Allah bu doğan ve medyasının belasını versin ama bu milletten bulmasınlar.

Erkan

Aydın Doğan Türk vatandaşlığından atılmalı delikanlı olun ey meclis bunu yapın herkes ayağını denk alsın

Demokrat

Tek üzüldüğüm 200 bin değilde sadece 200 kişinin Hürriyetin kapısına dayanmasıydı bir dahakine hangi yayın organı olursa olsun umarım 200-300 bin kişi tarafından ablukaya alınır.

aribar

evet Hurriyeti kuran Turk degil , ya senin pesinden kostugun(taptigin) sozde lider Turkmu yoksa hiristiyan kokenlimi

ilknur

Vay, Geziciler İstanbul'u yıkarken hiç bunlara şiddet eylemi, şehir eşkiyalığı demiyordun ama. Keşke her protesto Ak gençlerin yaptığı gibi sorunsuz, taşsız, sopasız olsa. Polislere ve kamu malına dokunmadan olsa.

fehmi

sen orada akp yi temsil ediyorsun.hiç bir bilgin, hiç bir özelliğin yok aslında.aydın doğan akp den korktuğu için seni orada tutuyor.

selami özde

akif sen önce dön kendine bak kendi kendine bir özeleştiri yap,kimlerin kucağındasın,bu kadarmı kör oldunuz,ne o çocuklarının istikbali için ab ve abd ülkelerinden üzçerinde miktarı olmayan çek mi aldın,gerçekten yuh olsun sizlere gerçekten yuh olsun,bu ülkede verilen mücadelinin eğer farkında değilsen seni parlatanlara gerçekten acırım,ya insan bu kadar vefasız olabilirmi bütün derdiniz bir bardak şarap süper lüks yatlar rezidanslarmıydı,Ahmetcim elbette Rabbimin de bir hesabı vardır,gece yatağına baş koyduğunda bir düşün bakalım ben ne bk yiyorum diye gerçekten çok aşağı katlardanmışsınız.Emin olun bu ülkede samimi müslümanların buğzu sizi rezil edecektir.ya sen kimsin sayın erdoğana özelleştiri yapmayı tavsiye edecek dön önce boynundaki tasmanın sahibine söyle bugünlerde geçecek,emin olun sonunuz sokaklarda banklarda pislik içinde sonlanacaktır.

tizegus

Hürriyeti kurana bakın sahibi kimdir yahudi şimdiki sahibi kim gene yahudi araştırın bakalım kim çıkacak,Bu hürriyet yıllarca mütedeyyin insanlara iftira atmayı kendine görev edinmiş yalan haber yapmayı algı operasyonunda birinci bir gazetedir ne bekilyorsunuz ki.

AGA

Arkadas Selo gibi sayin Erdoganin Tetikcileri yok.. Sayin Erdogana gonul vermis milyonlarca insanlar.. Halk var.. Sen Milyonlari bir hic sayip, milyonlarin Gonul verdigi kisiyi Yalan yanlis haberler ile Linc etme girisiminde bulunur isen olacaklardan sen kendin sorumlusun. Sayin Cumhurbaskanimiz Hic bir zaman kendisine davasina Gonul vermis insanlara Bir kisiyi Gazeteyi hedef gostermemistir... Kapatma davasi olayida dahil Milyonlarca insan "Vur de Vuralim" "Yak de Yakalim" "Ol de Olelim" diye bagirir iken Sayin Erdogan cikip engellemistir... Kendi ahlaksizliginizi baskalarinda aramayin...

  • 1