BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,70
ALTIN 2.421,69

Gül'ün KHK çıkışı ve Nihat Genç zırvası!

Tayyip Erdoğan haklı; son KHK çıkışıyla Abdullah Gül, muhaliflerin ekmeğine yağ sürdü. Bir tek zil takıp oynamadıkları kaldı. Oysa, Abdullah Gül yazmak yerine konuşsa, istişare etse, bunların hiçbiri olmayacaktı...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

Diyanet: 9 yaşına giren kız evlenebilir, gebe kalabilir

salih

İran'da ki kargaşadan ABD ve İsrail memnun, açıkça destek oluyorlar... Göstericilere sormak lazım: Kime ve neye hizmet ediyorsunuz!?..

Misafir

Bence AK Parti gerçekten önem vermiyor Gül'e, zaten bir şey yapamaz diye düşünüyorlar, sadece arkadaşları tarafından "üzülen" rolü ile mağduriyet edebiyatının zirvesine çıkıyorlar.... Sayın yazar sen kaşındın, Gülmüş Gülmemiş sana ne?

A.L.

SEN DE ZIRVALAŞMIŞ BE...

Misafir

Suriye'deki kalkışma özgürlük hareketi, İran'daki abd fitnesi? Öyle mi? Bu nasıl bir çifte standart? Nihat Genç'e gelince: Hadi ordan Hadi! Sen Nihat'ın tırnağı bile olamazsın.

ggg

ak parti koparsa Türkiye kopardan sonrasını okumadım, gerek yok...

Misafir

emeklilerin durumundan bahset birazda

Misafir

Külahıma anlat diyeceğim ama o bile sıkıldı, artık yalakalıklarınızı dinlemek istemiyor....

mehmet taş

Tebrikler Hadi bey...Eğriye eğri doğruya doğru. İnsan eleştirirken vicdanına danışmalıdır. Gazeteci muhalif olmalıdır. Ama muhaliflik ne düşmanlık düzeyinde olmalı nede yalakalık düzeyinde. Ortada orta yerde olmalıdır. Yazılarınızı keyifle okuyorum bir gazeteci olarak

mehmet

ABD bizi seviyor, bizdeki Gezi'yi gizliden destekledi. İran'daki Gezi'yi açıktan destekliyor.

Misafir

Diğer yarısı mı dediniz!?....İrili ufaklı Yunan adaları gibi ,particiler mi?Tam da Türkiye düşmanlarının istediği bir durum.

Misafir

Memur SEN Başkanı EMEKLİ'ye yüzde 4 zamma hemen evet dedi, bugün ekmek gramajı yüzde 25 düştü. Sözüm ve isyanım emekliyedir. Ağızlarını açmadılar.

Misafir

Kızının düğününe bir fetöcüyü çağırmışsan muhakkak ki fetö ile bir ilişkin vardır,kesinlikle araştırılmalı! Hiç bir insan samimi ilişkileri ve muhabbeti olmayan,yaşanmış bir geçmişi olmayan başka bir kişiyi çocuğunun düğün törenine çağırmaz! Savcıları göreve çağırıyorum!

Misafir

İp koparsa... AK Parti kopar... AK Parti koparsa Türkiye kopar... İki tarafın da kazananı olmaz... Kaybeden biz oluruz... Türkiye kaybeder... Lafa bak... AKP olmazsa Türkiye kaybedermiş... Bunu sana kim söyledi? Öyle ya...Türkiye'yi AKP den çok daha fazla seven diğer yarısı hain ya size göre...

Misafir

Yok canım... Sen kendi kendine gelin güvey olma! AKP bulunmaz Hint kumaşı olmadığı gibi,son bir yıl içinde yaptığı olağanüstü beceriksizlikleri fetö olayına sığınarak geçiştirmeye çabaladı...Ama fetöyü milletin başına bela eden de o!

Misafir

ikisi birbirinin kankası güya tiyatro oynayıp Meral Ablayı gölgede bırakacaklar... Türk Milleti yemez bu numaraları... İkiniz de işe yaramazsınız, Meral Abla Cumhurbaşkanı olacak....

Misafir

dünya var oldukça türkiye olur

Misafir

ikisi de bir elmanın iki yarısı.. biz İYİ diyelim, Meral Ablaya iyiye güzele gidelim... din tüccarlarından bu memlekete fayda gelmedi, başımız beladan krizden kurtulmuyor...

Misafir

SENDE TEK TARAFLI KÖŞE YAZARISIN BU KADARDA OLMAZ HERKESİN GÖRÜŞÜNE SAYLI LAZIM

Misafir

dünya batmadıkca türkiye batmaz da kopmazda milleti böyle kandırmayalım

Burdayiz.

Abdullah Gül hataya düşmez, sadece biraz duygusal davranıyor bence.

tevfik gökçiloğlu

AKP KAYBEDERSE KESİN SİZ KAYBEDECEKSİNİZ BUNA HİÇ ŞÜPHE YOK.AMA BİZLER KAZANACAĞIZ TÜRKİYE KAZANACAK.BİR ELİ YAĞDA BİR ELİ BALDA OLANLAR KAYBEDECEK. KİRASINI ÖDEYEMEYEN SİFTAH YAPMADAN DÜKKAN KAPATAN ESNAF KAZANACAK. AÇLIĞA MAHKUM ETTİĞİNİZ EMEKLİ KAZANACAK. AÇLIK SINIRININ ALTINDA YAŞAYAN ASGARİ ÜCRETLİ KAZANACAK.

kundemacı

Sayın ÖZIŞIK, "AK Parti koparsa Türkiye kopar... " AKP' nin kopmasının Türkiye' nin kopması ne ilgisi? AKP yok iken Türkiye vardı, AKP olmadığı zaman Türkiye yine olacak.

Misafir

TROLLER FİTNECİLER ELLERİNİ OVUŞTURMAYA DEVAM ETSİN BURADAN ONLARA EKMEK ÇIKMAZ BÜTÜN AMAÇLARI FİTNE ÜRETMEK FİTNE SOKMAK TABİ BU OYUNA BAZILARI BALIKLAMAYA ATLIYOR SAZAN GİBİ HATAYA HEMEN DÜŞÜYORLAR ONLARIN İSTEDİĞİDE BU ZATEN BEYLER

Misafir

Daha dün adama küfrediyordunuz, ne oldu da şimdi Abdullah Gül e dost most demeye başladınız.