BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,61
ALTIN 2.391,22

Gülen'in Pensilvanya'daki inine girdiler işte o görüntüler

Pensilvanya'daki 400 dönümden oluşan çiftliğin güvenlik odasına giren Sabah gazetesi, Fetullah Gülen'in can güvenliğinin sağlandığı odadan çok özel görüntüler elde etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

bunu RETnin karısının taktığı HERMES çanta içinde söylediğiniz zaman namuslu oluyorsunuz

Misafir

Sen önce kendini "hizmet gönüllüsü" dediğin zavallılara tedavi ettir.

Misafir

Karanlık insanların yaşadığı yere in denir.Bilmeyenler öğrensin illa mağara olmak zorunda değil.Yaşanılan ortama bakılırsa saray gibi korumaya bakılırsa baya bir USA lı olmuş.Neden ABD tarafından çok sevildiğini müritleri düşünsün.Para buradan gönüllülerden gidiyor.Bu dünyada rezilsiniz,öbür dünyada dahada kötüsünüz.Kime destek olduğunuzu görün.

MİSAFİR

BURASI İN O ZAMAN ORAYA GİREN ÇIKAN AYI OLUYOR...EEEE O ZAMAN KAÇ AKPLİYE DE AYI DEMİŞ OLUYORSUNUZ...HATTA O KİŞİLERİN İSİMLERİNİ SAYALIM MI..SAĞ BAŞTAN BAŞLA..

Hocami?

Nasi bi hocaysa artik. Bu yaratiga inananin da ... pesinden gidenin de taaa.....

Tuncer Akyazi

"Bazı kripto isimler içerisi görünmeyen özel araçlarla direkt olarak çiftliğe alınırken" :-)Tanidigim cok iyi egitim almis psikiyatristler var. Gerci onlarda hizmet gonullusu ama yinede sizleri tedavi ederler....Zavallisiniz

vatandaş

beyinsiz haşhaşiler görün himmet nasıl cıa fıa ne kaddar mason örgüt islam düşmanı varsa locaefendinizi nasıl kuruyorlar

Misafir

yayınalnan fotoğraflara göre bir in değil,düpedüz normal ikâmet yeri.

Kasım

Bu değirmenin suyu nereden geliyor. Ey müslümanlar sizin himmet diye yardım diye verdiğiniz paralar işte buralarda çar çur ediliyor. Artık uyanın bu fetö denen alçağı iyi tanıyın. Vatan hainlerini görün artık.

Ali Naci ÖZBULUT

Nemrutta çok iyi korunuyordu yanlış bilmiyorsam anahtar deliğinden giren bir sinek kafi geldi.......Bunu detaylı olarak gizlen PAPAZ bilir fbı iyice anlatsın............

G.G.

Ey Sabah, buradan misafirliğe gitmişsin gibi geliyor.

Seray

F. Gülen bir ayi mi, ki in de yasiyor...

ss.sebo

ya bu abd, fbı Müslümanları çok seviyor, ya da bu fetö Müslüman değil. yoksa abd (fbı) bunları neden bu kadar sıkı korumaya alsın?

  • 1