BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,62
ALTIN 2.391,63

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz yatağında silahla vurulmuş halde bulundu. Ekiplerin incelemesi sonrası Yavuz Yılmaz'ın babası Mesut Yılmaz'a ait tabancayla intihar ettiğinin belirlendiği öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

Evlâd acısını bütün teferruatıyla yaşamış biri olduğumu da eklemeliyim. SALHOR

Misafir

Aferin Zeynep rumuzlu hanımefendi! Doğru söze ne denir? 28 Şubat süreci denen dönemde, o zaman lisede olan ikinci kızımın ettiğini ettiniz bana. Tamamen örtülü, eldivenli ve siyah gözlüklü kızların, üniversitelerde zulmü arttırdığını söylemiştim sofrada ve kızım "Baba, sen de böyle söylediğine göre Türkiye bitmiş. O giyim, onun takvâsıyken senin yorumun ancak günah" demişti. Ona bir tokat patlatmak gelmişti içimden; ama meşhur hadîsi hatırlayıp "Haklısın kızım" demiştim. Haklısınız Zeynep Hanım. Kendi ayıp ve günahlarımız bize yeter.

Misafir

rahmetlinin babasi cillerle birbirleruni yolsuzluktan akladilar

Bir Baba

Genç insanların ölümünden intikam ve mutluluk çıkaran vahşi yaratıklar ne kanı taşıyor acaba?

gül ipek

Acı olan bir olay sonucunda bile hesaplaşma yapılıyorsa vay halmize

Zeynep

YETER !! Utanın be , bir de Müslüman geçinirsiniz ...Müslüman asla ,hele ölümün ardından gıybet yapmayan insandır ki daha bu Cuma hutbesinde gıybet vardı (sanırım herkesin bir kulagından girdi , digerinden çıktı ) Unutmayın , hiç kimse hakkında kötü konuştugu ya da imalı , tiye aldıgı biri ile aynı duruma düşmeden ,bu dünyadan gitmez .Bazıları sizin kadar hissiz ve duyarsız olmadıgı için insanlara ve bu dünyanın kötülügüne tahammül edemiyor olabilir ya da başedemiyordur .Siz , bir başbakan oglunun Cumhuriyet Savcısının önüne giderken bile nasıl heyecanlı ve çekingen davrandıgını görün ,seyredin de sonra hüküm verin .Digerlerini bilmem ama SALHOR ,seni az buçuk okudugumdan , senden hele hiç beklemezdim , umarım senin çocugun da veya kendin de aynı durumu yaşamazsınız !! Allah rahmet eylesin , intiharını da sebeplerinden dolayı affetsin !! :((

Misafir

Baba Anne Amerika da. Tam uçağa biniyorlar hoop oğullarının ölüm haberi. İndiklerinde süpriz!!! Fetöcüler suikastlere başladı herkes dikkatli olsun.

osmancık

Böyle bir adam bu millete başbakan oldu ya! Kıyamet alameti olarak bu yeter. Başka bir alamete gerek yok.

Misafir

bilmiyorum hangi ruhla yorum yapıyonuz oglunun ne suçu var

Misafir

ne biçim yorumlar ölüye bile saygınız yok ruhunuz bitmiş sapıklar

Battalgazi

Yahudi gibi yaşayıp müslüman gibi gömülüyorlar ne kadar acı birşey..vallahi imamı yormayın bence birde bunları hep abd den topluyorlar.

ergenekon bozkurt

mazlumun ahını almayacaksınız eden bulur. çocuğa üzüldüm babasının günahını oğlu çekiyor işte. Yarasaları çağırsın cenaze namazı kıldırsın şimdi.

Nizamettin Balcı

Adam gibi adamları anlıyacak adamlar az bu memlekette.Tüm sevenlerin başı sağolsun.Allah sabırlar versin..

Müneccim

Allah Sonumuzu hayırlı etsin, Göz önünde olmak, bir yığın insanın sorumluluğunu taşımak ve sonunun kötü olması doğrusu zor işler.

hasan aksoy

ülkenin bütün sıkıntılarını bırakıp bu aziz milletin değerlerini yerle bir etmek isteyen mesut,yani şimdi abdes alıp imamın arkasına nasıl duracaksın.nasıl dua okuyacaksın.yani sana yakışmaz.çizgini bozma.siz laik bi ailesiniz.yobazlığa karşısınız.o yüzden imam hatipleri kapattın.şimdi hata edipte imamın arkasına geçme. dik dur eğilme.

hasan aksoy

dine ve türk örfüne karşı bi hayat yaşayan yılmaz ailesi bence cenazeyi alıp abd ye gitmeliler.

emre

eee mesut bey imam hatipleri kapatıp 8 yıllık eğitimi çıkartmıştın.şimdi oğlunun cenaze namazını imamın kıldırmasına karşı çıkmalısın.ha gayret.

temel hamsi

her insanın ölümü doğanın lehine,faydasına ve gelecek nesilere yer bırakmak demektir.

Misafir

eeyyy 28 şubatın mimarı mesut efendi,eyyy 8 yıllık eğitimi,imam hatipleri kapatmayı,alevi kardeşlerimize bir lütufmuş gibi sunan mesut efendi,eeyy turgut özala ihanet eden mesut efendi,eyyy binlerce genç kızımızın başörtüsü çıkaran milletin değerleriyle oynayan mesut efendi. başın sağolsun.allah sana uzun ömür versinki vicdan azabıyla yaşa.

Misafir

Meftaya Allahtan Rahmet aile ve yakinlarina sabir diliyorum.

Misafir

hepimiz aynı ümetteniz mekanı cennet olsun

Misafir

neticede herkesin gideceği yer orsıdır en iyi Müslüman en ahlaklı olandır mekanı cennet lsun kötü sölemleri bırkalım hepimiz ümetteniz

fatma tuysuz

Koruyucumuz vekılımıź allahımdır .

Misafir

Arkadaslar siyaseti bu ise karistirmayin!!!Allah anasina babasina sabirlar versin...

Misafir

Yazıklar olsun nasıl bir millet olduk ya genç bir insan ölmüş babasını sevmem diyorsunuz allah kimseye evlat acısı vermesin