BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.388,97

BBP MHP ile birleşiyor mu flaş açıklama

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP ile BBP'nin birleşeceği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
ÖTÜKENLİKURT

AFERİN DESTİCİ... Birleşmek yararsız ayrılmak hayırlıdır!? Seçim dönemlerinde partilerin kapısını çalıp, sizi destekleyelim bize vekillik verin diye dilenmek harika bir politikadır!? Rahmetli Yazıcıoğlu benim 40 yıllık dostumdu, benzer sözleri ona da söyledim zaman zaman... Varlığınız ne işe yarıyor kardeş! Bir dükkan aç da desti sat daha iyi... BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR MUHTEREM UNUTMA...

vatan yahut silistre

şin tuaf yani çözüm sürecinde pkk ile anlaşan akp ye ülkücülerin oy vermesi bunlar acaba hormonlu ülkücülermi

baltacı

Yüksekovada kaymakam olanaca Bingölde vali olurum..dimiş..

BİR OLUN

GEÇ BİLE KALDINIZ. Bölücüler baş rolde..bütün YABANCI DOSTLARIMIZ!! onların arkasında. Türk Milliyetçileri kendi aralarında kavga ediyor...veya ettiriliyor.

Misafir

TÜRKLERDE CİHAN HAKİMİYETİ ÜLKÜSÜ VE EVRENSEL DİN İSLAMİYET... 26 AĞUSTOS 1922 Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın. Yahya Kemal Beyatlı ( 1884 - 1958 )

Misafir

bahçeli cephesinin, muhalif tarafa karşı uydurduğu bir yalan.ama bahçeli partiden giderse pekala mümkün olabilir.

Tosun Paşa

Bölücü Devret Bahçeli belası MHP'den kovulduğunda neden birleşmesinler...

aslan

dört gözle bekliyoruz akp ye satılan uydurma ülkücülerin gitmesini

Misafir

islam dininin lideri FETö mü yazıklar olsun hıra dağı kadar müslüman olan ülkü davasının içindeki sana ve senin gibi düşünenlere

özel

Destici aman birleşme nasılsa her seçimde sandığın tozunu dumanını atıyorsun. Yazıklar olsun bu kibiriniz nedeniyle hepinize.

BOZKURT

TÜRK İSLAM ALEMİNE HAYIRLI UĞURLU OLSUN VESSELAM

Misafir

PARELEL YAPIYI DESTEKLEYEN DESTİCİDİR. MHP İLE BİRLEŞME FİKRİ YİNE PARELEL ÖRGÜTÜN ÜRÜNÜDÜR.

yalnız kurt

ASENA Meral Akşener ile Ergenekondan çıkış başlamıştır.TÜRK İSLAM alemine hayırlı olsun.

ADSAMINIZ

Star gazetesi yazarı Tanju Çolak, izlemediği maçı köşesinde yorumlamış. Gazete ülkeden, spor yazarı spordan habersiz olunca böyle oluyor... hepimiz bir Tanju Çolak ' ız çünkü bizde okumadan izlemeden sazan gibi atladığımız çok şeyler oluyor.

Misafir

ziya bey o kadar samimi isen ki inşallah öyledir ,partının kurulduğu binanın (sıhhıye cd platin han) kimin parası ile tutuldu ne kadar para alıdıda Mhp den ayrıldılar bunu da başka birilerine sor ( o günü parası ile alınan para 2 trilyon diyorlar doğrumu öğren, sizin bilmediniz işler iftira olmuyor da

MHBDP

küçük olsun benim olsun

ziyakaracan

Kasım Bey, BBP'nin içinde biri olarak söylüyorum, eğer BBP paralelin kontrolünde değil de tüm faaliyetler ve partinin duruşu, mensuplarıyla yapılan istişare ve inandıkları doğrultusunda yapılıyor ise, mahşerde bu iftiranın hesabını vermeye hazır mısın? Yoksa gözünle gördün mü? İspat edin biz de ayrılalım buradan!

kasım

bbp zaten fetö kontrolünde, mhp de bu eksene kayarsa aynı yolun yolcusu olurlar ve birleşme gerçekleşir.

Misafir

TÜRKLERDE CİHAN HAKİMİYETİ ÜLKÜSÜ VE EVRENSEL DİN İSLAMİYET... 26 AĞUSTOS 1922 Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın. Yahya Kemal Beyatlı ( 1884 - 1958 )

  • 1