BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.387,87

Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla kimdir?

Çağlayan'da öldürülen teröristlerin Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla olduğu açıklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 209 Adet Yorum
Beydağı

Aslında bu bir,Eşcinseller savaşı bu görünüşe hep,sağ,sol görünümü Veriliyor.İslamcı Eşcinseller Mısırlı Eşcinsel Atayla ve diğerleriile Yaptıkları Suiskatlardan sonra,Hıristiyan Eşcinsellerin açtığı savaları kaybedence,şimdide İslam katliamı yapıyorlar.

Vatanevladi

Bunlari artik tek tek indireceksin boyle baska turlu kazinmaz kokleri

aaa bbb

Anladık zaten anladık...ama tanıyamadık...hanginizdi o kadın elbisesi giyip kaçan:)???

azadi

Ne pkk si pkk şehre inmedi inse zaten anlarsınız

pkklı

bunlar pkklı

desifre

Chp nin cicek cocuklari kocasakalin yoldaslari

Deniz

Provakatörlere cevap vermiyorum. Sadece bizden olanlarla konuşurum ben. Allah sizi ıslah etsin.

Deniz

İnsanlıktan bahsediyorsun ama insan gibi konuşmuyorsun. Edebli ol. Provakatörlük yapma. İnsan olan uslübundan belli olur. Ben kendi temennilerimi yazmıyorum burada. Var olan, bilinen gerçekleri yazıyorum. Benim tek dileğim ülkemdeki insanların kenetlenmesidir. 78 milyonun tümünde aidiyat duygusu oluşturulmalıdır. Yoksa her toplumun iyi ve kötü yanları elbette vardır. Ama niyet iyi olmalı. Allah insanlara bazı duygular vermiştir. İnsanlar dışlanmışlığı her zaman hissederler. Bunun komleks ile ilgisi yok. İnanın bu duygunun en beterini yıllar boyunca başörtülü kardeşlerimiz hissettiler. Bu ülkede bir çok kesime aynı anda aşağılama politikaları yürütüldü. Aleviyi Sunniye, Sunniyi Aleviye aşağılattılar. Ama ilk defa bir hükümet çıkıp Hak ve Adalet dedi. İnsanlar ümitlendi. Ama sen kalkıp yarısına adalet yarısına aşağılama yaparsan bu işler olmaz. Her şey yarım kalır. Yarım iş yapanların hayatlarıda konforsuz ve yarım yamalak olur. Özetle;filler boğuşurken toplumumun zarar görmesini istemem

MYK

deniz. EDEBİYAT YAPMANA GEREK KELİMEYİ ŞEHADET GETİRMEYENLER MÜSLÜMAN OLAMAZ ŞİİLER VE ALEVİLER DÜRZİÜLER NUSAYRİLER BU BOZUK İTİKATI BENİMSEYENLERİN HİÇBİRİ KELİMEYİ ŞEHADETİ GETİRMEZ KİMSEYİ KANDIRMA! OSMANLI YILLARCA BUNLARLA BOŞUNA MÜCADELE ETMEDİ

Kuzey Yıldızı

DHKP-C = Gençleri afyonlayıp canları pahasına ölüme göndren sözde ÖZGÜRLÜK SAVAÇISI ve emekçi örgüt..artık kökünü kazıyın bunları..bunlar gerçek devrimcilere zarar veriyor

MYK

deniz. EDEBİYAT YAPMANA GEREK KELİMEYİ ŞEHADET GETİRMEYENLER MÜSLÜMAN OLAMAZ ŞİİLER VE ALEVİLER DÜRZİÜLER NUSAYRİLER BU BOZUK İTİKATI BENİMSEYENLERİN HİÇBİRİ KELİMEYİ ŞEHADETİ GETİRMEZ KİMSEYİ KANDIRMA! OSMANLI YILLARCA BUNLARLA BOŞUNA MÜCADELE ETMEDİ

Türkiyeli

Sami bey Af edersin ben Deniz e söylemiştim.

Türkiyeli

Yapma Allah aşkına ne olur alevi sunni falan filan insan olsun insan.Görüyorsun İslam dünyasını yem olmayalım.aklımızı başımıza alalım.Küffarların avuçlarını ovuşturmayalım.Kardeşşçe yaşayalım.İyi niyetli olalım.Ülkemizde iktidarlar seçimle gelir seçimle gider.Sizde kendinizi kabul ettirirseniz iktidar olur ülkeyi yönetirsiniz.Bu değilmi Esettan farkımız.Ne olur aklı selim düşünelim.Etkiye tepki verirken.bir başkasınında bizim etkimize başka bir tepki göstereceğini asla unutmayalım.

sami

söylediklerine katiliyorum cok haklisin da sana tahümmül edemeyen kim onu yazmamissin ben sana dediklerine katiliyorum yada bir sami nicki ile yazan daha biri daha var.

Türkiyeli

Yapmayın Allah aşkına.Sünisi de aleviside günahlarının cezasını yaratana karşı kandıları verecek.kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek.tabiki inanıyorsak ki ben inanıyorurm.Sen ve senin gibi düşünen zavallılar bu ülkede mezhepçilik yapıyor.ve ülkeye ihanet ediyor.Yoksa benim sayısız ca alevi dostlarım var aramızda böyle bir aşrım yok ama sen ve senin gibi aşağılık komplekisine kapılmış hasta zihinler ülkeyi böyle ayrıma tabi tutuyor.sana ne dersek diyelim senin kafanda bu yerleşmiş değişmezsin yazıkkkkkkkkk yazıkkkkkkkk. yapmayın.Her kes düşüncesinde hürdür.Sen siter alevi ister sünni istersen Yahudi istersen hırıstiyan ol bana ne yeterki insan ol yeter.

Murat

ne kazandınız şimdi,bir illegal teörör örgütü için can verdiler guya !! Örgütün asıl İspanyada adalarda keyf yapan liderleri de pek üzülmüştür gari !

MİLLET

noldu moktan bir dava için ebedi cehennem oldunuz.. ne kazandınız, bir illegal teörör örgütü için can verdiler guya !!

net

Alevilik turkiyede bir ırk olarak algılanmaktadır.bu sebepten türk kurd alevi vb.inancı ehli sünnetse kardesimizdir.yoksa aleviymis türkmüş kürt müş komünist itikadinda ise farketmez .ayndır .destek olmayiz.

Deniz

Zaten hiçbir mezhepçi "ben mezhepçiyim" demez ki. Ama mesajı gönderdiğiniz alıcılar bunu anlar. Zaten IŞID denilen terör örgütüde mezhepçiyim demiyor. İran`da mezhepçiyim demiyor. Ama maaşallah hepside mezhepçiliğin zirvesinde dolaşıyorlar. Tayyip Erdoğan`da konuşurken Alevi kardeşlerim diye hitap ediyor. Eyvallah. Ama sevgi yok. İçi boş. Berkin Elvan ve Burak Can isimli çocuklarımıza yaklaşımını düşünün anlarsınız. Şimdi siz bu uslup farkını görmediğinizden olayı tam kavrayamamışsınız. Herkes ülkesiniz sever. Ayrıca sen kendin istiyorsunki herkes senin gibi düşünsün. DHKPC`li teröristlere sorsan sana derlerki biz tam bağımsız Türkiye istiyoruz. ABD emperyalizminden kurtarılmış Türkiye falan filan diye devam ederler. Ama yaptıkları işlere bakınca asıl onların ABD`ye hizmet ettikleriniz görürsünüz. İşte aradaki fark olaylara sonuç odaklı değil sebep odaklı bakabilmektir. Sen olaylara sonuç odaklı bakıyorsun. Unutma, etki tepkiyi doğurur.

net

Alevi olupta sünni itikadinda olanlar kardesimizdir .alevi veya sunniyim deyipte komünist itikadinda olanlar dusmanimizdir .

ilginç

ne alaka 14 yasındakiler hep müslüman mı oluyormuş? saçma bir yorum.

Türkiyel

Yuhhhhh olsun herkesin bıyığından sanene .Çorba süzen bıyıklara kimse laf atıyormu.Sen ne zıkkımlanırsan zıkkımlan.istersen her yediğini içtiğini bıyığınla süz bana ne.Herkesin badem bıyığından Sana ne.Akıl yoksunu

net

Esada terörist diyemeyenler yorum yapıyor.hükümeti elestiriyor.yürüyün esedin peşinden.biz gitmiyoruz.ve hükümeti eleştirmiyoruz.gezi olaylarında sağ duyulu olarak hareket eden polislerimizide destekliyor takibata ugramalarınıda istemiyoruz.

Türkiyeli

Bak kardeşim.Berkine veya bir başkası ne olursa olsun elbette çok acı ve Allah sabır versin ve asla yaşanmasın ama bak benim sözlerime dahi tahammül edemeyen sizler yaıkkk.Geçmişte nasıl hepimiz Hırantız dediysek şimdide hepimiz Selimiz.Hepmiz Savcıyız demeli değilmiyiz.Yoksa bu Vatanın bir damla suyu bile haram olur.Yazıkkkkkkkkk beyni yıkanmıylır.Zavallılar

Deniz

Çünkü bize karşı "Vurun abalıya" taktiği uygulanıyor. Bu yüzden Alevi olmasınlar diye dua ettim. Bir örnek vereyim; yüz kızartıcı suç işleyen bir erkek veya bayan eğer Sunni ise günahkar olur, Alevi ise hem günahkardır hemde zaten kendisine yakışanı yapmıştır olur. İşte bu art niyetlilik yüzünden Aleviler her zaman dışlanır. Sebebi ne bilemem. Bunu en iyi Sunniler bilir. Bu ikircikli yaklaşımı da sadece Sunniler bitirebilir. Ama benim için tüm Müslümanlar kardeştir. İnsanların davranışlarına bakarak beni yaratıp hayat ve şeref verene ihanet edemem. Bir kaç insanın yaptığını bir topluma mâl edemem.