BIST 10.104
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.411,23

69 yaşındaki kadına sokakta tecavüze kalkıştı

SAMSUN'da 69 yaşındaki kadına sokakta tecavüze kalkışan bir kişi kadının yardım istemesi üzerine vatandaşlardan meydan dayağı yiyerek polise teslim edilde ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

İbret için sallandırmadıkça bu haberleri çok yaparsınız

ZINA YASASI VE IDAM ISTIYORUZ

ey reis, liderligini yap. kuran-i kerime muhalefet ederek kaldirdigin zina yasasini geri getir ve millete söz verdigin IDAM yasasini hic vakit kaybetmeden meclise getir ve imzala. aslinda idam yasasini cumhurbaskanligi kararnamesi ile de yapabilirsin. illa meclise gelmesine gerek yok. reis, pesinde kosan, sana oy veren secmenler olarak, bir müslüman olarak senden bunu rica ediyorum, lütfen bu yasayi cabuk cikart, milleti oyalama. birde su suriyelileri derhal sehir merkezlerimizden cikart! milleti biktirdilar haberin ola.

nadim hatipoğlu

aynı yerde aynı şekilde infaz edilmeli ankaradaki residans olayındaki adamı şuçu kesinleşirse ben devletin yerinde olsam aynı kattan aşağı atılma cezası verir aynı yerden aşağı atarım.böyle yapılmazsa önü alınmaz idam değil aynısı ile cezalandırılacak böyle önlenir irza geçenin adam öldürenin bıçaklıyanın ne suç i,şlerse aynısı ile cezalandıracaksın.

Misafir

BU ŞEREFSİZLER İÇİN HALA YASA ÇIKARILACAK SİYASİLER KENDİ KOLTUKLARINI KORUMAK İÇİN HER TÜRLÜ YASAYI ÇIKARIYORLAR

  • 1