BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.420,04

35.000 Y.Doç. şokta; Cumhurbaşkanı “kaldırın” derken, böyle mi istemişti?!..

Doç.olmayı bekleyen Y.Doç.ler, “tenzili rütbe” istemedi ki!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Mehmet Şahin

Oku oku gülmekten oldum. Benim önerim 20 yıllık Yr. Doç. lar Cumhurbaşkanı, 30 yıllıklar ABD başkanı olsun. Sayıları çoksa Birer hafta sırayla olsunlar.

doçent

çalışan doçent oluyor birader.yatacaksın.tek satır okumayacaksın.yazmayacaksın. yabancı sınavına girip 20 alacaksın.ondan sonra ben dürüstüm haram yemedim diyeceksin.hak iddia edeceksin.peki bu dedikleriniz yapılırsa bileğinin hakkıyla doçent olanların hakkı ne olacak.onların hakkını yemiyecekmisiniz.

kamil

Mevcut sistem gayet iyi.. dokunmayin.. kifayetsiz olanlari doc, prof yapmayin... kifayetli olanlarin da onune 5 yil gibi absurd bir sart cikartmayin....

kasım al

Üzgünüz üzgünüz üzgünüz üzgünüz.. Cumhurbaşkanımız ne söylüyor YOK ne yapıyor. Devlette ciddiyet gerekir.

Misafir

Dağ (fare değil) pire doğurdu. Şimdi neden rüşvetle dili geçmediğime pişman oldum. Dürüstlüğümün bedeli bu olmamalıydı. Yrd. Doç.liği aldılar ters çevirdiler, Dr öğ. görevlisi yapıp önümüze koydular. Kel Hasanı, hasan kel yaptılar. Bu kadroyu alın başınıza çalın. Bütün yrd. Doç.ler adına teesüflerimi bildiriyorum. Gelin bu saçma sapan kadroya tepki koyalım ve önümüzdeki seçimleri işaret ederek bunun düzeltilmesini isteyelim. Her yere yazalım. BİZ BU KADROYU İSTEMİYORUZ. Yapacağınız buysa bırakın yrd. Doç.lik kalsın. Niyetiniz belli oldu. YÖK var olduğu sürece darbe zihniyeti devam edeceğe benziyor.

Misafir

"Bu yasa teklifinin çıkmaması için uğraş veren; “Cumhurbaşkanı ile görüştük, vaz geçirdik” diyen, yabancı dili yanlış yollarla geçen, bu yasayı havadan bir unvan olarak görerek yayın yapan, yıllarca ezilip bir şekilde yabancı dili geçen Doç. ve Prof.larımızın kazandığı ya da kazanacağının bir işareti mi?!." Reisi yine kandırmışlar!

Misafir

Bu saçma sapan yasa telifi biz Yrd. Doçentlerde büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Şimdi neden rüşvetle dili geçmediğime ilk defa pişmanlık duyuyorum. Dürüstlüğümün karşılığı bu olamamalıydı. Alsın başlarına çalsın bu yasa tekliflerini. yapılacak şey: "Mevcut Y.Doç.lere yönelik olarak; 5-10 yıl Y.Doç.olarak görev yapanlar, bağlı oldukları üniversiteye bir ay içinde başvurdukları takdirde Doç. kadrosuna atanmalıdır. Mevcut Y.Doç.lere yönelik olarak; 10 yıl ve üzeri Y.Doç.olarak görev yapanlar, bağlı oldukları üniversiteye bir ay içinde başvurdukları takdirde Prof. kadrosuna atanmalıdır." olmalıydı. Seçim yaklaşıyor. Oylarınızı ona göre kullanın.

  • 1