BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yokluk bunalım getiriyor

Aksaray'da geçim sıkıntısı çeken bir kadın intihar etmek istedi. Genç kadın güçlükle ikna edildi.

Abone ol

Aksaray'da evinde elektrik ve suyun kesik olduğunu ve geçim sıkıntısı çektiğini öne süren bir kadın, oturduğu binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti.

Hacılar Harmanı Mahallesi Murat Apartmanı'nda oturan Ayşe C. (31), çevresindekilere geçim sıkıntısı çektiğini ve artık dayanacak gücünün kalmadığını söyleyerek oturduğu 5 katlı binanın çatısına çıktı. Komşularının durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine giden polis ve itfaiye ekipleri, çatıdan atlayacağını söyleyen genç kadını ikna etmeye çalıştı.

Ayşe C, çatıda polislerin ''Her şey düzelecek ne istiyorsan söyle'' sözleri üzerine, ''Hiçbir şey düzelmeyecek günlerdir evimin suyu akmıyor, elektrik yok, evde yiyecek yok. Artık dayanamıyorum'' dedi. Yaklaşılmamasını isteyen genç kadın, polislere müdahale ederlerse aşağı atlayacağı tehdidinde bulundu. Polis ve itfaiye ekipleri binanın önüne branda gererek beklerken, bir itfaiye eri, dalgınlığından yararlanarak yaklaştığı genç kadını yakalayarak, çatıda bekleyen polislerle birlikte indirdi. Psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü öne sürülen kadının eşinin işsiz olduğu ve maddi sıkıntı yaşadığı bildirildi