BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.445,14
HABER /  SPOR

Fenerbahçenin zor dönemeci

Şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'yi, kalan 8 maçında zorlu deplasman mücadeleleri bekliyor.

Abone ol

Sarı-lacivertiler, ligde 30 Mart Perşembe günü deplasmanda Diyarbakırspor ile yapacağı erteleme maçıyla birlikte rakip sahalarda 5, evinde ise 3 maça çıkacak. Bu sezon Kadıköy'de yaptığı 14 lig maçında 10 galibiyet 4 de beraberlik alan Fenerbahçe, rakip sahalarda çıktığı 12 maçın 9'unu kazanıp, 2 mağlubiyet ve 1 de beraberlik aldı.

ZORLU DEPLASMAN MAÇLARI

Sarı-lacivertli ekibin deplasman karşılaşmaları, Diyarbakırspor ile yapılacak erteleme maçıyla başlayacak. Bu maçın ardından Gaziantepspor deplasmanına gidecek Fenerbahçe, sonraki hafta Kadıköy'de Sivasspor'u konuk ettikten sonra deplasmanda Vestel Manisaspor ile karşılaşacak.

Ligin 31. haftasında Kadıköy'deki dev buluşmada şampiyonluk mücadelesindeki rakibi Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, 32. haftada zorlu Trabzonspor deplasmanına gidecek. Daha sonra sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, ligin son haftasında da Denizlispor deplasmanında mücadele verecek. Sarı-lacivertliler son 8 maçında karşılaşacağı rakiplerinden Diyarbakırspor ve Trabzonspor'a karşı ligin ilk yarısında sahasında 2-2'lik skorlarla berabere kalırken, diğer rakiplerini yendi.