BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.424,75
HABER /  SPOR

Denizlispor hakeme isyan etti

Denizlispor hakemlerin takdir haklarını 3 büyük takımdan yana kullandığını iddia etti.

Abone ol

Denizlispor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çayan, hakemlerin takdir haklarını 3 büyük takımdan yana kullandığını iddia etti.

Çayan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray maçının hakemlerini eleştirerek, Denizlispor'un attığı 2. golün ofsaytla uzaktan yakından ilgisinin olmadığını söyledi.

Kendisinin de hakemlik yaptığını hatırlatan Çayan, ''Hakem camiası, maalesef takdir haklarını 3 büyük takımdan yana kullanıyor'' diyerek, şöyle konuştu:

''Yardımcı hakemler, futbolcular aynı hizada olduğunda pozisyonu devam ettirecek. Gol atılması ve pozitif futbol için çaba gösterecekler. Bu FIFA'nın uyarısıdır. Fakat çok dikkatli olacaklar. Bunu maçın hakemi göremez, yan hakem görecek. Ancak, 'Galatasaray camiasının tepkisini çekmeyelim' diye büyük takımdan yana takdir hakkını kullandı. Biz bu maçtan bir puan alabilirdik. Bunu hak ettik ama maalesef alamadık.'' Galatasaray maçında kendi kalesine gol atan Bülent Ertuğrul'u da eleştiren Çayan, ''Topu kaleye doğru geri pas olarak vermesi yanlış. Bu tür pozisyonlarda top kale direğinin dışına atılır, kaleci alırsa alır, alamazsa kornere çıkar ve Galatasaray maçında olduğu gibi golle sonuçlanmaz'' dedi.

Çarşamba günü oynayacakları Beşiktaş maçına da değinen Çayan, hedeflerinin kazanmak olduğunu, kazanamadıklarında ise kaybetmemek için çaba harcayacaklarını ifade etti. Çayan, Beşiktaş maçının bilet fiyatlarını da kapalı tribün 40, açık tribün 15 ve kale arkası 5 YTL olarak açıkladı.