BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.498,65
HABER /  SPOR

Kayseri derbisine doğru

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayseri Erciyesspor maçından 3 puan bekliyor.

Abone ol

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Kayseri Erciyesspor ve Konyaspor maçlarından alınacak 6 puan, Ankaragücü maçında bizi final havasına sokacak'' dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, bazı futbolcu ve yöneticilerle birlikte Kılıçaslan Lisesi'nde düzenlenen panele katıldı.

Sağlam, panel öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, golsüz berabere sonuçlanan Samsunspor maçının gergin bir atmosferde oynandığını söyledi.

Samsunspor'un bu maçı ''ölüm-kalım maçı'' olarak görmesinin atmosferi yükselttiğini ifade eden Sağlam, aldıkları 1 puanla yatinmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Bu puanı UEFA yolunda önemli saydıklarını kaydeden Sağlam, şöyle
konuştu:

''UEFA Kupası yolunda alınmış 1 puanın önümüzdeki haftalarda bize avandaj sağlayacağını umuyorum. Bu karşılaşma için kimileri 2 puan kaybettiğimizi düşünebilir. Yoğun bir dönemden geçiyoruz. Çarşamba günkü Kayseri Erciyesspor, ardından hafta sonu Konyaspor maçından alınacak 6 puan, sonraki Ankaragücü maçında bizi final havasına sokacak. Bu maçtan da galip gelip, UEFA Kupası'na büyük oranda katılmayı garantilemek istiyoruz.''